Νέα, νέα, νέα... Πολλά και ποικίλα - #4

24/09/2006 @ 06:49
Οι Kingdom Come επιστρέφουν δισκογραφικά με το "Ain't Crying For The Moon", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτώβρη από τη Frontiers Records και θα περιέχει 12 νέες συνθέσεις και 1 επανεκτέλεση του "Get It On"!

Το τελευταίο line-up των Adler's Appetite περιέχει τους Chip Z' Nuff (Enuff Z’Nuff) και J. Leste (Bang Tango) στη σύνθεση του, με την οπoία και θα περιοδεύσουν στην Αμερική παρέα με τους Faster Pussycat και Bang Tango.

Πέθανε σε ηλικία 61 χρονών, από λευχαιμία, ο Arthur Lee, ένα από τα βασικότερα στελέχη των ψυχεδελικών Love και ιδρυτής των The Grass Roots. Να 'ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Arthur ...!

Οι μελωδικοί Mecca δουλεύουν το δεύτερο τους album το οποίο θα τιτλοφορείται "Catharsis" και θα περιέχει συνεργασίες με τους B. Kimball, S. Lukather (Toto), D. Hungate (ex-Toto) και S. Farris (Mr. Mister)!

Παρά τον πρόσφατο χαμό του P. Wells, οι Rose Tattoo δεν το βάζουν κάτω κι ετοιμάζουν νέο album στο οποίο τραγούδι έχουν γράψει και οι H. Vanda / G. Young (γνωστοί από τη θητεία τους στους AC/DC). Ο τραγουδιστής της μπάντας, A. Anderson, δηλώνει πως θα είναι το δικό τους tribute στον εκλιπόντα φίλο τους Pete.

Ο μάγος της κιθάρας Eddie Van Halen συνεχίζει τις guest εμφανίσεις και τις συνεργασίες, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! Έγραψε δύο τραγούδια, με τίτλους "Rise" και "Catherine" αντίστοιχα, για την ταινία "Sacred Sin".

Ολοκαίνουριο album και για τους "γκαζιάρηδες" The Datsuns! Κυκλοφορεί αρχές Οκτώβρη από τη V2 με τίτλο "Smoke And Mirrors".

Οι Bon Jovi για το πρώτο εξάμηνο του 2006 ήρθαν τρίτοι σε απολαβές από τις συναυλίες που έδωσαν, 57 σε αριθμό! Οι απολαβές υπολογίζονται στα 65.000.000 δολάρια! Πρώτοι στη λίστα αυτή βρίσκονται με διαφορά οι "παππούδες" The Rolling Stones με απολαβές, στο ίδιο πάντα χρονικό διάστημα, κρατηθείτε... 147.300.000 δολλάρια! Τελικά η γριά κότα έχει το ζουμί!

Ο D. Navarro (Red Hot Chili Peppers, Jane's Addiction) χώρισε, σε φιλικούς τόνους, τη γνωστή πορνοστάρ C. Electra. Είχαν παντρευτεί πριν 3 χρόνια σε ένα ριάλιτι του Mtv.

Ακούστε, ακούστε! Φίλοι αοράδες και λάτρεις των μελωδιών, να το δέκα το καλό! Οι Survivor έκαναν δυο αλλαγές σημαντικότατες στη σύνθεση τους. Πρώτον αντικατέστησαν τον μπασίστα B. Dunaway με τον "πρώην" B. Ozzello (1998-2003) και δεύτερον και σημαντικότερο αντικατέστησαν τον J. Jamison με τον R. McAuley (Grand Prix, Far Corporation, MSG)! Επιτέλους να ακουστεί αυτή η τόσο αδικοχαμένη φωνάρα! McAuley rules!

Στο τελικό στάδιο μίξης βρίσκονται οι δικοί μας hard-rockers Kingdragon για το επερχόμενο, περιορισμένης κοπής, promo τους! Επίσης ξεκινάνε τις live εμφανίσεις τους ως support σε δύο από τις μεγαλύτερες ενεργές μπάντες στο χώρο του παγκοσμίου hard-rock! Λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν μέσω δελτίου τύπου ονόματα και ημερομηνίες...

"United Abominations" θα λέγεται το καινούριο album των Megadeth και θα κυκλοφορήσει μέσω της Roadrunner.

Οι Evanescence κυκλοφορούν το νέο τους υλικό "The Open Door" στις 2 Οκτώβρη! Θα προηγηθεί το single "Call Me When You 'Re Sober" στα τέλη Σεπτέμβρη.

Ο C. Cornell (Audioslave) έχει αναλάβει το θέμα για την ταινία James Bond "Casino Royale". Από τα αλώνια στα σαλόνια ο Chris!

Τον αποθανόντα κιθαρίστα των Molly Hatchet, D. Roland, αντικατέστησε ο P. Chapman (Lone Star, Ufo, Waysted).

Επανενώσεων συνέχεια με σειρά αυτή τη φορά να έχουν οι glam-metallers Wrathchild. Τελευταία τους κυκλοφορία το "Delerium" του 1990! Κανείς άλλος...; Τώρα που γυρίζει...!

Οι Βρετανοί blues-rockers Juicy Lucy κυκλοφορούν ολοκαίνουριο υλικό ύστερα από 12 χρόνια! "Do That And You 'll Lose It" θα λέγεται το album τους.

Με το σχήμα του J. Payne (ex-Asia), GPS, θα περιοδεύσουν ανά τον κόσμο οι Y&T! Αχ να ερχόντουσαν μαζί και στη χώρα μας...!

  • SHARE
  • TWEET