Νέα, νέα, νέα... Πολλά και ποικίλα!

21/06/2006 @ 19:07
Οι doom-rockers Trouble ύστερα από 11 χρόνια κυκλοφορούν νέο album! Ο τίτλος θα 'ναι "Simple Mind Condition" και βγαίνει από την εταιρεία Escapi.

Ο R. Starr ξεκίνησε την 9η all-star τουρνέ του με ονόματα να τον απαρτίζουν όπως: R. Marx, B. Squier, R. Argent, E. Winter & Sheila E!

Ο J. Hetfield και ο K. Hammett (Metallica) συμφώνησαν να δανείσουν τις φωνές τους σε ένα νέο cartoon σίριαλ με τίτλο "Death clock metalocalypse" το οποίο θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Οι άγγλοι βετεράνοι Elixir υπέγραψαν στη Majestic Rock για το νέο τους album "Mindcreeper".

Ο J. Hermansson ξαναγύρισε στους Million.

Οι Taz Taylor Band υπέγραψαν στην Escape για το νέο τους album "Welcome To America" όπου και ως προς μεγάλη έκπληξη όλων μας σε 8 τραγούδια θα συμμετέχει ο ...Graham Bonnet! Αυτά είναι...

Πέθανε σε ηλικία μόλις 59 χρόνων ο κιθαρίστας των Rose Tattoo, P. Wells. Αιτία θανάτου, μετά από μάχη 4 χρόνων, ο καρκίνος του προστάτη.

Οι Winger επανενώθηκαν και ηχογραφούν νέο album το οποίο, σύμφωνα με δηλώσεις του K. Winger, θα είναι μία μίξη του "Pull" και "Winger" με λίγο από Van Halen και progressive / acoustic στοιχεία! Λέτε να γίνει η καλή;

Ο N. Sixx εν τω μεταξύ χώρισε την πρώην ηθοποιό του "Baywatch" D. D'Errico με την οποία ήταν 9 χρόνια παντρεμένος!

Οι Scorpions προσέλαβαν τον θεό Desmond Child για να αναλάβει την παραγωγή του καινούργιου τους album! Άντε ρε Desmond βάλε το χεράκι σου να δούμε άσπρη μέρα!

Τα solo albums του S. Perry (ex-Journey) επανακυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι.

Ο C. Tsangarides κάνει την παραγωγή στο νέο album των Anvil "This Is Thirteen". Πάμε άραγε για το "Forged In Fire" vol.2;

Ο P. Chapman (ex-UFO / Waysted) φόρμαρε μια μπάντα της οποίας το όνομα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη κι όπου drummer θα 'ναι ο J. Dee (Doro) και τραγουδιστής ο υπέροχος κύριος R. McAuley (ex-Grand Prix, MSG). Επιτέλους να ακούσουμε τη φωνούλα σου βρε Robin!

Μετά από 8 χρόνια νέο album και για τους Soul Asylum.

O P. Frampton κυκλοφορεί το Σεπτέμβρη instrumental album με τίτλο "Fingerprint".

Νέο album με τίτλο "High and Mighty" και για τους Gov't Mule. Κυκλοφορεί στις 22/8.

Cloven Hoof κυκλοφορούν από την Escape, μετά από reunion της μπάντας, το νέο τους album "Eye Of The Sun"!

Οι Evanescence θα 'χουν κυκλοφορήσει μέχρι τον Οκτώβρη το "Open Door" το οποίο ηχογραφήθηκε με τον κιθαρίστα T. Balsamo (ex-Cold)!

Ο S. Bach (ex-Skid Row) θα κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο "Angel Down" το Σεπτέμβρη.

Ο D. Biechele, tour manager των Great White, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση για την εκπυρσοκρότηση πυροτεχνημάτων εκείνο το μαύρο βράδυ του 2003 στο nightclub του Rhode Island όπου και 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν εξ' αιτίας του! Δίκαιο ή άδικο;

Νέο album ηχογραφούν οι Megadeth!

  • SHARE
  • TWEET