Νέα αποχώρηση τραγουδιστή από τους Nazareth

Παρελθόν και ο Linton Osborne

18/01/2015 @ 12:41
Ο Linton Osborne έφυγε από τους θρυλικούς Nazareth δηλώνοντας πως «τα πράγματα δεν δούλεψαν όπως έπρεπε».

Οι Nazareth κυκλοφόρησαν πέρσι το "Rock 'N' Roll Telephone" τον τελευταίο δίσκο τους με τον Dan McCafferty στο μικρόφωνο.

Ο McCafferty ήταν μέλος των Nazareth από την ίδρυσή τους το 1968, ωστόσο λόγω προβλημάτων υγείας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την μπάντα. Εντούτοις, παρόλο που αποχαιρέτησε τους Nazareth από το 2013, έμεινε για να ολοκληρώσει τον 23ο στούντιο δίσκο των θρυλικών hard rockers.

Έπειτα, τα υπόλοιπα μέλη προσέλαβαν τον Linton Osborne για το ρόλο του τραγουδιστή, ο οποίος έδωσε κάποιες συναυλίες μαζί τους μέσα στο 2014. Ωστόσο, προς το τέλος της χρονιάς κάποιες συναυλίες έπρεπε να ακυρωθούν, επειδή είχε πάθει λοίμωξη στoν λαιμό. Ο ηγέτης της μπάντας, Peter Agnew, είχε δηλώσει πως παρόλο που ο Osbourne έδειχνε βελτίωση, δεν βρισκόταν σε θέση να τραγουδήσει ικανοποιητικά, προς το παρόν.

Τώρα, ο Osborne μέσω ανάρτησης στο Facebook αποκάλυψε πως δεν είναι πια μέλος της μπάντας, ευχαρίστησε όλους τους Nazareth και τον κόσμο για την στήριξή του.

Για την περσινή δισκογραφική δουλειά των Nazareth, ο Κώστας Σακκαλής είχε γράψει στην αντίστοιχη κριτική: «Ένας κακός δίσκος, δημιουργημένος για όλους τους σωστούς λόγους»
  • SHARE
  • TWEET