Ναρκωτικά πίσω από τον θάνατο του Oderus Urungus των Gwar (;)

Η τελική απάντηση από τον ιατροδικαστή

27/03/2014 @ 09:58
Σύμφωνα με το WWBT, θυγατρικό τηλεοπτικό σταθμό του NBC, εξετάζεται η περίπτωση ο θάνατος του τραγουδιστή των Gwar, Dave Brockie, να ήταν αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τις πηγές του σταθμού, οι άνθρωποι που ερευνούν το περιστατικό έχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος προήλθε από χρήση ναρκωτικών. Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και θα αποφανθεί μία από τις ερχόμενες ημέρες.

Ο Brockie, ή Oderus Urungus όπως ήταν το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του, ήταν 50 ετών. «Μακάρι να ήταν αστείο» δήλωσε ο πρώην μπασίστας των Gwar, Chris Bopst, συμπληρώνοντας πως «οι πάντες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ».

Ο πρώην κιθαρίστας του σχήματος, Mike Bishop, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «ο Dave ήταν ένα από τα πιο αστεία, έξυπνα, δημιουργικά και δραστήρια άτομα που έχω γνωρίσει. Τρομερά υποτιμημένος στιχουργός και hard rock τραγουδιστής, ένας από τους καλύτερους. Σπουδαίος frontman, ζωγράφος, συγγραφέας και φοβερός μπασίστας.»

Η απώλεια του δεν είναι η πρώτη για το συγκρότημα, καθώς τον Νοέμβριο του 2011 είχε φύγει από τη ζωή ο κιθαρίστας του group, Cory Smoot (Flattus Maximus). Επίσημη ανακοίνωση από το management των Gwar αναμένεται να εκδοθεί σήμερα το βράδυ.

Το Rocking.gr είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Dave Brockie για πολλά και διάφορα πριν από μερικούς μήνες, εν όψει τότε της κυκλοφορίας του τελευταίου άλμπουμ των Gwar, "Battle Maximus". Διαβάστε την πραγματικά ξεκαρδιστική συνέντευξη στα ελληνικά και στα αγγλικά.
  • SHARE
  • TWEET