Με καρκίνο διαγνώσθηκε ο drummer των Stratovarius

19/11/2010 @ 10:59
Ο Σουηδός πληκτράς της πολυφυλετικής power metal μπάντας Stratovarius, Jens Johansson, εξέδωσε το ακόλουθο update:

«Αγαπητοί φίλοι των Stratovarius, φοβάμαι πως έχω πολύ άσχημα νέα, από τα χειρότερα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Αφορούν τον φίλο και drummer της μπάντας, Jörg Michael. Ο Jörg έχει καρκίνο».

«Πρόσφατα ανακάλυψε έναν όγκο στο λαιμό του, πήγε σε γιατρούς, αυτοί αποφάσισαν ότι πρέπει να εγχειριστεί και βρήκαν κάτι που λέγεται κακοήθες νεόπλασμα του θυρεοειδούς. Έβγαλαν ολόκληρο τον θυρεοειδή του, ώστε να μπορέσουν να αφαιρέσουν τον όγκο. Επίσης, θα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπευτική αγωγή ακτινοθεραπείας. Ο Jörg και η οικογένειά του (όπως και εμείς στη μπάντα) το έμαθαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την εγχείρηση. Όπως είναι φυσικό, όλοι νιώθουμε λύπη, ανησυχία, σοκ, σύγχυση, ακόμα και θυμό. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε σχετικά με την υγεία του».

Ο Johansson αναφέρθηκε και στον προσωρινό αντικαταστάτη του Michael, που είναι ο Γερμανός Alex Landenburg (At Vance, Annihilator, Mekong Delta). Ο Landenburg θα συμμετάσχει στο πρώτο σκέλος της περιοδείας των Stratovarius με τους Helloween, που θα περιλαμβάνει τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση του Jens Johansson εδώ: http://www.stratovarius.com

Θυμίζουμε ότι η κοινή περιοδεία των Helloween και Stratovarius θα σταματήσει και στη χώρα μας, στις 21 και 22 Ιανουαρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.
  • SHARE
  • TWEET