Ματαιώνεται η συναυλία του Isaac Hayes

24/06/2006 @ 07:17
Η Astra και το 19ο Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν τη ματαίωση της συναυλίας του Isaac Hayes για λόγους υγείας. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 27 Ιουλίου, στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη".

Συγκεκριμένα, πριν από τρεις ημέρες ο σπουδαίος καλλιτέχνης ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας πρόβας. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι το καρδιαγγειακό του σύστημα είναι καταπονημένο. Μετά από αυτό, οι γιατροί του επέβαλαν να απέχει από οποιαδήποτε συναυλιακή δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων -τουλάχιστον- μηνών, με συνέπεια τη ματαίωση τόσο της αμερικάνικης, όσο και της επερχόμενης ευρωπαϊκής περιοδείας του, μέρος της οποίας θα ήταν και η εμφάνισή του στην Αθήνα.

Δυστυχώς, η πρόσφατη "επιδημία" ακυρώσεων που έπληξε το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι χτύπησε κι εμάς. Μόνο που αυτή τη φορά οι λόγοι είναι εντελώς διαφορετικοί και, προφανώς, πάνω από τις δυνάμεις μας αφού, τη δεδομένη στιγμή, αυτό που μετράει είναι η βελτίωση της υγείας του Isaac Hayes και τίποτα παραπέρα.

Του ευχόμαστε, ολόψυχα, περαστικά κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να τον απολαύσουμε από κοντά στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου Astra / Γραφείο Τύπου 19ου Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET