Live DVD/Blu-Ray και νέο studio album θα κυκλοφορήσουν οι Arch Enemy

31/10/2012 @ 11:30
Η τραγουδίστρια των Arch Enemy, Angela Gossow, έκανε ένα προσωπικό update, στο οποίο ενημερώνει τους φίλους του συγκροτήματος για τα άμεσα σχέδιά του.

Η μπάντα μόλις ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία -η οποία πέρασε και από τη χώρα μας- και η Gossow ευχαριστεί το κοινό που βρέθηκε εκεί, καθώς όπως λέει ξέρει την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί. Τονίζει όμως πως ήταν μία εκπληκτική εμπειρία για την ίδια και το συγκρότημα. Τώρα ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις που θα δώσουν στη Λατινική Αμερική τους επόμενους δύο μήνες.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως μετά από αυτό, οι Arch Enemy σκοπεύουν να σταματήσουν τις συναυλίες, και με εξαίρεση ορισμένα φεστιβάλ στην Ευρώπη, όπως το Wacken, επιθυμούν να ξεκουραστούν και να επικεντρωθούν σε νέες κυκλοφορίες. Πιο συγκεκριμένα, η Gossow δήλωσε:

«Έχουμε μία μεγάλη κυκλοφορία στα σκαριά, ένα  live DVD/Blu-Ray, το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ μέχρι να πάρει την τελική του μορφή και σκοπεύουμε να το κυκλοφορήσουμε το φθινόπωρο του 2013. Έχουμε γυρίσει σκηνές από πολλές συναυλίες μας και θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε τις εμφανίσεις μας στη Λατινική Αμερική.»

«Έχουμε επίσης πολύ υλικό από τα παρασκήνια. Θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες μέχρι να το ξεχωρίσουμε, να το επεξεργαστούμε, να το μιξάρουμε. Επιπλέον μέσα στο 2013 θα ηχογραφήσουμε ένα νέο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσουμε την άνοιξη του 2014.»
  • SHARE
  • TWEET