Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ των LLNN

Το "Loss" θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου μέσω της Pelagic Records

21/06/2016 @ 12:47

Οι Δανοί heavy rockers LLNN ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Loss" στις 24 Ιουνίου μέσω της Pelagic Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω στην ολότητά του:

Το συγκρότημα σχολίασε σχετικά με το "Loss": «Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ ήταν μια όμορφη διαδικασία κατά την οποία παρακολουθούσαμε αγαπημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’80 και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε αυτό το κλίμα και το «οπτικοποιημένο» συναίσθημα στον βαρύ και sludgy post-hardcore ήχο. Είμαστε φανατικοί θαυμαστές της δουλειάς του John Carpenter, του Brad Fiedel και του Βαγγέλη Παπαθανασίου μεταξύ άλλων.

Το "Loss" αναφέρεται στην απώλεια της αθωότητας και στιχουργικά περιγράφει τη μετάβαση ενός αφελή ιδεολόγου στον σολιψισμό και στον μηδενισμό. Ανατραφήκαμε πιστεύοντας στην καλή φύση του ανθρώπου, ένα ιδεώδες με το οποίο ακόμα, αφελώς, πορευόμαστε στη ζωή, αλλά το να μεγαλώνεις και να βλέπεις την πραγματικότητα να ξεδιπλώνεται μπροστά σου, μπορεί τελικά να σου ρουφήξει την ψυχή. Έχει να κάνει με την ανυπέρβλητη και αμετακίνητη θέληση του ανθρώπου και το πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι το να γίνεσαι μάρτυρας αυτού κάποιες φορές.

Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε το άλμπουμ και η ακρόασή του να αποτελέσει ένα είδος κάθαρσης για εσάς, όπως ήταν και η διαδικασία της δημιουργίας του για εμάς.»

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το tracklist, τη σύνθεση της μπάντας, καθώς και το εξώφυλλο του δίσκου:

Tracklist:
1. Rapture
2. Monolith
3. Calamity
4. Loss
5. Depths
6. Voyager

Line-up:
Christian Bonnesen: Vocals, Guitar
Rasmus G. Sejersen: Drums
Jakob Sture Winnem Larsen: Bass
Ketil Sejersen: Synth

LLNN Loss

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:
facebook.com/llnnband
pelagic-records.com

  • SHARE
  • TWEET