Καθ' οδόν το νέο άλμπουμ των Alter Bridge

21/07/2010 @ 09:03
Το τρίτο άλμπουμ των Alter Bridge, με τον προσωρινό τίτλο "Alter Bridge III", είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.



Ο τραγουδιστής της μπάντας, Myles Kennedy, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο τρίτος δίσκος τους θα είναι και ο «πιο σκοτεινός». «Υπάρχει σίγουρα μία κοινή οπτική στο μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ», είπε ο Kennedy.

«Στιχουργικά, πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό δίσκο, ίσως τον σκοτεινότερο από όσους έχω συμμετάσχει. Υπάρχουν πολλές προσωπικές απορίες που είχα τα τελευταία χρόνια, πράγματα με τα οποία πάλευα για καιρό, και πιστεύω ότι λειτούργησε πολύ λυτρωτικά για μένα, για να τα βγάλω όλα αυτά από μέσα μου. Θέλω να πω, αυτός είναι γενικά ο τρόπος που μου αρέσει να γράφω στίχους, για πράγματα που είναι ειλικρινή και πηγάζουν από την καρδιά μου».

Οι Alter Bridge σχεδιάζουν να βγουν σε περιοδεία τον Οκτώβριο, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, ξεκινώντας από την Ευρώπη. Επίσης, πιθανολογείται μία σειρά εμφανίσεων για τον Μάρτιο του 2011, όπου το συγκρότημα θα είναι support στους Godsmack.
  • SHARE
  • TWEET