Ματαιώνεται η εμφάνιση των Jethro Tull στην Τεχνόπολη

Ο Ian Anderson εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν την μπάντα σε αυτή την απόφαση

27/08/2020 @ 14:23

Η High Priority ανακοίνωσε την αναβολή της επικείμενης εμφάνισης των Jethro Tull στις 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη για νέα ημερομηνία, εντός του 2021.

Η ανακοίνωση, που παρατίθεται από κάτω, αναφέρει τους πιθανούς τρόπους επιστροφής εισιτηρίων, ενώ με video, ο Ian Anderson εξηγεί πως η απόφαση ήρθε ως αποτέλεσμα της εξέλιξης της πανδημίας στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η προγραμματισμένη συναυλία των Jethro Tull στις 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, δεν θα πραγματοποιηθεί δυστυχώς.

Οι δυσοίωνες επιδημιολογικές προβλέψεις, η έξαρση των κρουσμάτων και ο φόβος επικείμενων νέων περιορισμών στις ταξιδιωτικές  μετακινήσεις με επιβολή καραντίνας  για όσους ταξιδεύουν από και προς τη χώρα μας, δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της συναυλίας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και ελπίζουμε ότι το 2021 θα έχουμε τους Jethro Tull ξανά κοντά μας!,

Η διαδικασία επιστροφής εισιτήριων θα γίνει ως εξής:

Ticketmaster

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το δίκτυο καταστημάτων Public, μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα κατά τις ώρες λειτουργίας τους, από την Παρασκευή 28 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Viva

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (είτε ηλεκτρονικά είτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα), θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με μετρητά από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Viva, θα λάβουν ενημερωτικό email με οδηγίες.

Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήριά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@highpriority.gr.»

  • SHARE
  • TWEET