James LaBrie: «Δεν είμαι καθόλου λυπημένος για την αποχώρηση του Portnoy»

05/10/2010 @ 05:48
Ο τραγουδιστής των Dream Theater, James LaBrie, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποχώρηση του drummer και ιδρυτικού μέλους της μπάντας, Mike Portnoy.

Σε σχετική ερώτηση για το αν το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου drummer απάντησε: «Φυσικά. Αυτό είναι ένα κύριο και πρωτεύον θέμα. Σας διαβεβαιώνω πως όλοι όσοι πρόκειται να δοκιμαστούν είναι ειδικοί πίσω από το drum kit. Ψάχνουμε για κάποιον που θα μπορέσει να αντιπροσωπεύσει επάξια όλα όσα είναι οι Dream Theater. Επειδή προφανώς όλοι οι drummer που θα δοκιμαστούν είναι ικανοί να παίξουν τα κομμάτια τεχνικά στην εντέλεια, εμείς θέλουμε να βρούμε το άτομο που θα έχει την προσωπικότητα και φυσικά την ιδανική χημεία με εμάς».

Ακόμα, σε ερώτηση για το αν τον λύπησε η αποχώρηση του Mike Portnoy, ο LaBrie απάντησε: «Ξέρεις τι; Δεν είμαι καθόλου λυπημένος. Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Γι' αυτό πρέπει να πω σε όλους εκεί έξω πως υπάρχουν τέσσερα άτομα στη μπάντα που είναι πολύ ενθουσιασμένα και ανυπομονούν να περάσουν σε αυτό το νέο κεφάλαιο. Επίσης, είμαστε όλοι μας κάτι παραπάνω από ικανοί να κρατήσουμε τους Dream Theater ακριβώς εκεί που είναι όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαστε καθόλου στεναχωρημένοι. Αντίθετα βλέπουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία».
  • SHARE
  • TWEET