Έτσι θα ακούγεται το πολυσυζητημένο νέο metal project του Mike Portnoy

Ο πρώην drummer των Dream Theater μιλάει για το άλμπουμ που έχει στα σκαριά

11/02/2015 @ 22:40
Όπως είναι γνωστό εδώ και ενάμιση μήνα, ο πρώην drummer των Dream Theater, Avenged Sevenfold και νυν των Transatlantic, Flying Colors, The Winery Dogs, Adrenaline Mob και Neal Morse Band, Mike Portnoy, έχει ένα προσωπικό metal project στα σκαριά.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει:

«Μόλις ολοκλήρωσα το πιο ωμό παίξιμο όλης της καριέρας μου! Φανταστείτε το "Angel Of Death" (των Slayer) να συναντά το "Dyers Eve" (των Metallica). Επιτέλους έχω το δικό μου metal σχήμα!»

Τώρα, στα πλαίσια συνέντευξής του στον Rick Triana του MikePortnoyWarriors.com, μας έδωσε κάποια ακόμα στοιχεία σχετικά με το εν λόγω project, στο οποίο σύμφωνα με φήμες που αναφέρει το Ultimate-Guitar θα συμμετέχουν ο Alex Skolnick (Testament) και ο David Ellefson (Megadeth).

«Υπάρχει ακόμα ένα άλμπουμ, για το οποίο μόλις τελείωσα το γράψιμο και τα drums. Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ μου με καθαρό, άμεσο metal. Το γράψαμε μεταξύ Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου. Εγώ ηχογράφησα τα drums τον Ιανουάριο και θα βάλουμε κιθάρα και μπάσο την ερχόμενη εβδομάδα.

Είναι αρκετά προφανές πως προέρχεται από την εμπειρία μου με τους Metal Allegiance. Ολόκληρος ο δίσκος δεν είναι thrash. Αυτός ο δίσκος είναι υπό μία έννοια η ιστορία της metal. Υπάρχουν στιγμές πρώιμου metal, που θυμίζουν πολύ Black Sabbath και στιγμές παρμένες από το thrash των '80s -Exodus, Slayer, Metallica εποχής "Kill 'Em All". Τέτοια ωραία πράγματα. Και μετά έχουμε στιγμές από τα '90s, σαν τους Alice In Chains...»
  • SHARE
  • TWEET