Επιστρέφει στους Guns N' Roses ο Duff McKagan;

Θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Tommy Stinson για μια σειρά συναυλιών

01/04/2014 @ 10:20
Φαίνεται πως οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον Duff McKagan να επιστρέφει Guns N' Roses, έστω και για μια σειρά συναυλιών, ευσταθούν, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο καλοστημένο αστείο στα πλαίσια της πρωταπριλιάς.

Η πιθανή αυτή επανένωση καταρχάς προκύπτει από την διαφαινόμενη απουσία του τωρινού μπασίστα των Guns N' Roses, Tommy Stinson, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με τους The Replacements.

Οι φήμες φούντωσαν όταν η σύζυγος McKagan, Susan Holmes, και η φωτογράφος των Guns N' Roses, Kat Benzova, αντάλλαξαν μηνύματα με υπονοούμενα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απ' ότι φαίνεται επιβεβαιώνονται από μήνυμα του Duff McKagan στο twitter.

Σε αυτό, ο ιστορικός μπασίστας των Guns N' Roses αναφέρει «Αργεντινή, Παραγουάη, Βολιβία Βραζίλία! Θα σας δω σε λίγες μέρες, ναι;» και υπογράφει με τα αρχικά «GNR», ποστάροντας φωτογραφία με παλιά setlist του συγκροτήματος.

Ας σημειωθεί πως ο McKagan τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε συναυλίες των Guns N' Roses για μερικά τραγούδια, ενώ έχει ανοίξει με τους Loaded κάποιες εμφανίσεις τους.

  • SHARE
  • TWEET