Έκτο RadioActive festival στο Ηράκλειο

10/05/2007 @ 02:18
O "Studio fm1 105, 4", ο ραδιοφωνικός σταθμός των Σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, με σκοπό την επικοινωνία με το κοινό του και όχι μόνο παρουσιάζει το 6ο μουσικό και πολιτιστικό φεστιβάλ την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουνίου 2007.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 14:00 και θα ολοκληρωθούν ξημερώματα της Κυριακής. Το festival θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις 6 συγκροτημάτων, προβολές ταινιών και ταινιών μικρού μήκους, εκθέσεις φωτογραφίας, παζάρι αντικειμένων και δίσκων, fire show, καθώς και διάφορα events τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα, ενώ και στις δυο μέρες μετά τις συναυλίες θα ακολουθήσει party του οποίου την μουσική θα επιλέξουν οι παραγωγοί του σταθμού.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου με πυρήνα το προαύλιο του κλειστού γυμναστηρίου Μάρκος Καραναστάσης όπου θα γίνουν τα live των συγκροτημάτων, ενώ κατά μήκος του χώρου θα υπάρχουν περίπτερα και πάγκοι με διάφορα εκθέματα και αντικείμενα, live tattoo, ταβέρνα και μπαρ, ενώ στο αμφιθέατρο του φουαγιέ του γυμναστηρίου θα προβληθούν οι ταινίες και θα στηθούν οι εκθέσεις από τις 14:00 μέχρι τις 19:00, μια ώρα πριν ξεκινήσουν οι συναυλίες.

Tο πρόγραμμα των συναυλιών μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

Παρασκευή 1 Ιουνίου:
Matisse
Κωνσταντίνος Βήτα
dj Mikele

Σάββατο 2 Ιουνίου:
Rockaholics
Δ.Πουλικάκος και οι Άσσοι του καράτε Νο2 Blues Wire

Έναρξη live: 20:00

Η εκδήλωση αυτή όπως και όλα τα προηγούμενα Radioactive Festivals έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οποιαδήποτε κέρδη θα διατεθούν στο ίδρυμα «ΕΥ ΖΩ με τον Καρκίνο» της πόλης του Ηρακλείου.

Η είσοδος για την μια μέρα θα είναι 8 €, ενώ και για τις δυο 14 €.

Ολόκληρη τη διοργάνωση αναλαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο οι παραγωγοί του STUDIO FM1 105,4, οι οποίοι με μοναδικό κίνητρο το μεράκι τους και τη θέληση τους να προάγουν τον πολιτισμό στην πόλη του Ηρακλείου σας καλούν σε αυτήν την γιορτή και εύχονται σε όλους καλή διασκέδαση.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET