Εκπρόσωπος της UNICEF o Pete Wentz

01/03/2010 @ 00:55
Στα πλάισια του 2010 Tap Project, o μπασίστας των Fall Out Boy, Pete Wentz, επιλέχθηκε από την UNICEF ως κύριος εκπρόσωπος τους.



Το project ενδέχεται να λάβει μέρος στα τέλη Μαρτίου και ο σκοπός του είναι να πείσει τον κόσμο να κάνει δωρέα ενός δολλαρίου, σε επιλεγμένα καταστήματα που συμμετέχουν στο project, ώστε τα χρήματα αυτά να διατεθούν σε αρμόδιες υπηρεσίες που θα είναι υπεύθυνες για την παροχή πόσιμου νερού σε αναπτυσσόμενες χώρες.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να με επιλέξει η UNICEF» δήλωσε ο διάσημος μουσικός, «Το νερό είναι κάτι που το παίρνουμε ως δεδομένο, αλλά στην πραγματικότητα, η έλλειψή του ειναι η αιτία που καθημερινά χάνονται χιλιάδες παιδικές ζωές σε χώρες που δεν έχουν την ίδια τύχη με μας. Πρόσφατα έγινα πατέρας και έχω ευαισθητοποιηθεί πολύ περισσότερο σε τέτοια ζητήματα. Δυστυχώς όμως χρειάζονται καταστροφές, σαν αυτή της Αϊτής ώστε να καταλάβει ο κόσμος τη σημασία των μικρών πραγμάτων στη ζωή».

Οι Fall Out Boy, αυτή τη στιγμή κάνουν ένα διάλειμμα άγνωστης χρονικής περιόδου, με όλα σχεδόν τα μέλη τους να καταπιάνονται με άλλα projects, τα οποία περιμένουμε να δούμε μέσα στο έτος.
  • SHARE
  • TWEET