Εγκαίνια από το πρώτο ελληνικό fan club των Metallica

20/04/2004 @ 13:09
Η μπάντα που στις αρχές των 80ies έφερε το heavy metal πίσω στη γη από τον πλανήτη που το είχαν στείλει οι προκάτοχοι τους βρίσκει στέγη επιτέλους και στη χώρα μας. Το συγκρότημα των Kirk Hammett, James Hetfield, Jason Newsted και Lars Ulrich επιτέλους βρίσκει τον χώρο του και στην Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη πλέον δημιουργείται το πρώτο fun club των Metallica. Ένας τόπος όπου κάθε πονεμένος λάτρης του συγκροτήματος θα βρεί ζεστασιά, στοργή, αγάπη και γνήσιες μεταλλικές συνταγές ικανές να ικανοποιήσουν τη μουσική του πείνα.

Μια ομάδα ατόμων που αγάπησε τα πονήματα των Metallica από το επικό Kill 'Em All μέχρι και το σύγχρονο St. Anger ξεκινά και καλεί όλους μας στη μεγαλύτερη ελληνική παρέα που ψάχνει το heavy metal. Το πρώτο πάρτι του ελληνικού fun club των Metallica που ουσιαστικά θα ορίσει και το ξεκίνημα σειράς δραστηριοτήτων με άξονα τους μουσικούς που έδωσαν την αίγλη που αρμόζει στο heavy metal και δημιούργησαν ίσως την αρτιότερη σχολή για όλους όσους έχουν ανοιχτά (όχι πεταχτά - αν και δεν αποκλείονται κι αυτοί-) αυτιά και αγαπούν το rock και ζούνε rock. 23 Απριλίου λοιπόν με ζωντανά σχήματα που θα παίξουν διασκευές της αγαπημένης μπάντας αλλά και djs που θα μας ταξιδέψουν από τα τραγούδια που ουρλιάζουν καθημερινά στα αυτιά και στο μυαλό μας μέχρι και τα σπάνια και ψαγμένα που πιθανά οι Hetfield και Newsted έχουν ξεχάσει ότι υπάρχουν. Συναυλιακές εκτελέσεις, σπάνια βινύλια και διασκευές από κάθε είδους μουσικής που δεν πιστεύεις ότι τις ακούς. Γιατί στη Ελλάδδα υπάρχουν κάποιοι που έψαξαν και ψάχνουν τους Metallica και από τις 23 του Απρίλη πλέον καλούν όσους έχουν να μοιραστούν ό,τι για τη μπάντα να στεγαστούν στον ίδιο χώρο. Στο 1ο ελληνικό fun club των Metallica.

Είσοδος: 10 €

Δελτίο Τύπου

Να σημειώσουμε ότι το website του fan club είναι το www.metallica.gr και θα ανέβει στην τελική του μορφή την Παρασκευή, 23 Απριλίου.
  • SHARE
  • TWEET