Δυσαρεστημένοι οι Aerosmith από την πορεία του τελευταίου τους album (;)

20/11/2012 @ 12:51
H όχι και τόσο ικανοποιητική πορεία του τελευταίου δίσκου των Aerosmith, "Music From Another Dimension", το οποίο την πρώτη του εβδομάδα κυκλοφορίας πούλησε μόλις 65.000 αντίτυπα, φαίνεται να έχει προκαλέσει τριβές στο εσωτερικό του συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να απειλείται και η τρέχουσα περιοδεία τους.

Η εφημερίδα Page Six αποκάλυψε με άρθρα της τις δηλώσεις ανώνυμων πηγών που, όπως ισχυρίζονται, «τα μέλη της μπάντας ίσα που μιλούν μεταξύ τους».

Λίγο μετά το δημοσίευμα, ένας εκπρόσωπος των Aerosmith έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες.

Η «ανώνυμη πηγή» συνέχισε λέγοντας πως «τα μέλη δεν μιλάνε. Το άλμπουμ έφτασε στην πέμπτη θέση των charts των ΗΠΑ, άσχημη θέση για την πρώτη κυκλοφορία τους μετά από μία δεκαετία. Καμία από τις συναυλίες της τρέχουσας περιοδείας δεν είναι sold out. O Tyler είναι πολύ δυσαρεστημένος από την υποδοχή του άλμπουμ και κατηγορεί την Columbia.»

Παρ' όλα αυτά, ένας εκπρόσωπος του συγκροτήματος δήλωσε αμέσως μετά πως «οι Aerosmith έχουν τέλεια διάθεση και η περιοδεία τους είναι στο ζενίθ της. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι απολύτως αναληθής».
  • SHARE
  • TWEET