Δύο νέες κυκλοφορίες από τους Sheavy

11/04/2010 @ 22:51
Δύο νέα album πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες οι stoner rockers από τον Καναδά, Sheavy.



Το πρώτο από αυτά, "The Golden Age Of Daredevils", που κυκλοφορεί τον ερχόμενο Μάιο, ηχογραφήθηκε ως μέρος της «αναμέτρησης» RPM (Record Production Month), η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο. Συγκροτήματα και καλλιτέχνες καλούνται να γράψουν ένα ολόκληρο album, αποτελούμενο από 10 κομμάτια ή 35 λεπτά μουσικής, το μήνα Φεβρουάριο. Καθώς δεν πρόκειται για διαγωνισμό, δεν υπάρχει νικητής. Η «αναμέτρηση» αυτή λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός για τους καλλιτέχνες, ώστε να τους δώσει την απαραίτητη ώθηση για την ολοκλήρωση της δουλειάς τους και να τους προσφέρει μια δόση ικανοποίησης. Δυνατότητα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε, ασχέτως μουσικού ιδιώματος, χώρας καταγωγής, γλώσσας κλπ. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα album γίνονται διαθέσιμα στο κοινό μέσω ενός online jukebox.

Ένα κομμάτι από το "The Golden Age Of Daredevils" μπορείτε να ακούσετε, μέσω streaming, εδώ.

Η δεύτερη κυκλοφορία που ετοιμάζει το group, το "Disfigurine", είναι σχεδόν έτοιμη. Σύμφωνα με το συγκρότημα, «μένει να ολοκληρωθούν τα φωνητικά σε τρία κομμάτια και μετά σειρά έχει το mixing και το mastering. Το album θα πρέπει να αναμένεται στις αρχές Ιουλίου».

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο album των Sheavy, "The Machine That Won The War", κυκλοφόρησε το 2007 από την Candlelight Records.
  • SHARE
  • TWEET