Διαγωνισμός Accept: Γνωρίστε από κοντά το συγκρότημα!

28/01/2011 @ 11:18
Οι Accept στις 13 Φεβρουαρίου εμφανίζονται μπροστά στο ελληνικό κοινό, στο Gagarin 205, για μία και μοναδική εμφάνιση, και κανείς λάτρης του κλασικού heavy metal δεν πρέπει να χάσει αυτό το ραντεβού με την Ιστορία. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Έλληνες Inner Wish.

Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας της εμφάνισης των Accept στην Αθήνα, δίνει τη δυνατότητα σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες του, κατόχους εισιτηρίου για τη συναυλία, να γνωρίσουν από κοντά το συγκρότημα!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Accept" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), τον αριθμό του εισιτηρίου σας αλλά και τι σημαίνει για εσάς αυτή η συνάντηση, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί.

Οι αιτήσεις σας θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου στις 21:00. Οι τέσσερις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου.

Τονίζουμε ότι για να ληφθεί υπόψιν η συμμετοχή σας πρέπει να είστε ήδη κάτοχος εισιτηρίου για τη συναυλία.

Καλή τύχη!

Με σύμβολο τις φλεγόμενες Flying V και σήμα κατατεθέν το χαρακτηριστικό  και όμοιο-με-κανενός-άλλου ήχο τους, οι Accept ήταν, είναι και θα είναι το σημαντικότερο συγκρότημα κλασικού metal που γέννησε ποτέ η Ηπειρωτική Ευρώπη.

Από το 1979 μέχρι και το 1986 κυκλοφόρησαν έξι studio album, τα οποία όχι μόνο επαναπροσδιόρισαν τον ήχο του heavy metal της εποχής, αλλά μαζί με τους Judas Priest και τους Iron Maiden αποτέλεσαν αυτούς που θα όριζαν τις εξελίξεις και θα επηρέαζαν όσο κανένας άλλος το πρόσωπο αυτής της μουσικής.

Οι δίσκοι τους "Breaker", "Restless And Wild", "Balls To The Wall" και "Metal Heart" θεωρούνται ορόσημα και τραγούδια σαν τα "Breaker", "Son Of A Bitch", "Fast As A Shark", "Princess Of The Dawn", "Balls To The Wall", "London Leatherboys", "Metal Heart", "Up To The Limit" και δεκάδες άλλα έκαναν τους Accept ένα από τα πλέον περιζήτητα συναυλιακά ονόματα.

Η επανένωσή τους το 1992 αξίωσε μία νέα γενιά οπαδών να τους απολαύσει επί σκηνής, ενώ  η επάνοδος τους το 2005 τούς χάρισε τη θέση των headliners στα μεγαλύτερα metal festival, όπως το Wacken και το Sweden Rock Festival.

Το 2010 οι Accept με τραγουδιστή τον Mark Tornillo επέστρεψαν με το νέο τους δίσκο, το "Blood Of The Nations", το οποίο και χαιρετήθηκε από οπαδούς και Τύπο ως ένα από τα καλύτερα heavy metal album των τελευταίων ετών.

Σημεία προπώλησης:
Σε όλα τα Public και όλα τα Metropolis.
Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr
Τιμή: 35 ευρώ
  • SHARE
  • TWEET