Destination Darkness, το ελληνικό fan club των The Rasmus

23/01/2006 @ 03:57
To ελληνικό fanclub των Rasmus (Destination Darkness) αποτελεί την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια fans των Rasmus στην Ελλάδα! Το Destination Darkness, ένα νέο μεγαλό ευρωπαικό fan club, προκύπτει μετά την ένωση του ελληνικού club "In The Shadows" με το νεοσύστατο αγγλικό Rasmus Fan Club (180.000 κόπιες στη Μ. Βρεττανία για το "Dead Letters" album), με στόχο την παράλληλη προώθηση του συγκροτήματος στις δύο χώρες, μέσω events και fan happenings, αποκλειστικών διαγωνισμών, την ανάπτυξη μιας μεγάλης fanbase στην Ελλάδα και της online κοινότητας του destinationdarkness.com!

Oι Rasmus, μετα την τεράστια επιτυχία του "In The Shadows" και του album "Dead Letters" στην Ελλάδα, επιστρέφουν για τις πρώτες τους εμφανίσεις στη χώρα μας στις 28 και 29 Ιανουαρίου, με το 6ο κατα σειρά studio album τους "Hide From The Sun" και τα καινούργια singles "No Fear" και "Sail Away" στις αποσκευές τους. Ηχογραφημένο στη Σουηδία, από τους ίδιους συντελεστές του "Dead Letters", το "Hide From The Sun" ξεχωρίζει για τον έντονα μελαγχολικό ήχο του και αναγνωρίζεται ως ένα απο τα κορυφαία albums του είδους για αυτή τη χρονιά και από Έλληνες συντάκτες rock και metal μουσικών Μέσων. Χωρίς κανένα αδύναμο track και με τη συνεργασία των Apocalyptica στο "Dead Promises", το "Hide From The Sun" αποτελεί το καλύτερο μέχρι σήμερα album των Rasmus.


Με δεδομένη τη στενή σχέση μεταξύ Rasmus και ΗΙΜ (συνεργασίες, κοινό management, κοινές εμφανίσεις) και των fans των δύο groups και στην Ελλάδα, το ελληνικό club δραστηριοποιείται ακόμα περισσότερο με τη βοήθεια δεκάδων φίλων και υποστηρικτών του group απο το ελληνικό Fan Club των ΗΙΜ, darksecretclub.com.

To Destination Darkness δίνει δυναμικό παρόν στη συναυλία της Αθήνας και τη δυνατότητα σε τυχερούς fans - μέλη του club να γνωρίσουν -μετά απο κλήρωση- το group απο κοντά~!

Επισκεφθείτε μας στο stand του ελληνικού Fan Club στο χώρο του Club 22, ενημερωθείτε για όλα γύρω από αυτό και το group, λάβετε μέρος σε αποκλειστικούς Rasmus διαγωνισμούς και δηλώστε συμμετοχή για το meet & greet!

Kερδίστε επίσημα υπογεγραμμένα από το συγκρότημα δώρα, destination darkness posters και κάρτες! Σας περιμένουμε!

- Περισότερα για το ελληνικό fanclub των Rasmus, μέσα από το πρόγραμμα του Kiss FM.

www.destinationdarkness.com
www.therasmus.com
www.didimusic.gr

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2006: ΑΘΗΝΑ Club 22
Κυριακή 29 Iανουαρίου 2006: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μύλος

Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 35€, ταμείο 40 €

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET