Δείτε τους Manic Street Preachers να «παλεύουν» με ένα μπάσο (video)

Οι Ουαλοί έπρεπε να ιδρώσουν για να σπάσουν το όργανο επί σκηνής

07/06/2015 @ 13:36
Οι Manic Street Preachers, λόγω της επανόδου τους στην πατρίδα, έκαναν μια εορταστική εμφάνιση στο κάστρο του Κάρντιφ το βράδυ της Παρασκευής, 5 Ιουνίου. Η συναυλία έκλεισε με μια γιγάντια προσπάθεια να ..σπάσει το μπάσο τους.

Το συγκρότημα από την Ουαλία τελείωσε το set του με το single του 1996, "A Design For Life", με τον μπασίστα Nicky Wire να προσπαθεί να σπάσει το όργανό του, χτυπώντας το κόντρα στο δάπεδο της σκηνής, προτού τα παρατήσει και το πετάξει ψηλά, στον αέρα.

Ο τραγουδιστής James Dean Bradfield στη συνέχεια ανέλαβε να ολοκληρώσει το δύσκολο έργο της καταστροφής του μπάσου, που αποδείχθηκε ακόμη μια φορά «σκληρό καρύδι» και τον ανάγκασε να παραδεχτεί στο συγκεντρωμένο πλήθος πως «πρέπει είναι το πιο σκληρό μπάσο του κόσμου». Ο Bradfield τελικά κατάφερε να το σπάσει στη μέση λίγο πριν την έξοδό του από τη σκηνή.

Παρακολουθήστε το περιστατικό εδώ. Η υπερ-προσπάθεια για την συντριβή της κιθάρας ξεκινάει από το σημείο 0.37.

Εν τω μεταξύ, η μπάντα αποκάλυψε πρόσφατα ότι σκέφτεται την πιθανότητα να ξεκινήσει τουρνέ για την 20η επέτειο του δίσκου 'Everything Must Go', που κυκλοφόρησε το 1996, το πρώτο τους LP μετά την εξαφάνιση του στιχουργού και κιθαρίστα Richey Edwards. Έφτασε μέχρι και τη τη δεύτερη θέση του UK Albums Chart, πουλώντας πάνω από 900.000 αντίτυπα έκτοτε.
  • SHARE
  • TWEET