Dave Lombardo: «Δεν υπάρχει φιλία όταν μπαίνουν στη μέση τα χρήματα»

Ο πρώην drummer των Slayer μίλησε επίσης για τον νέο δίσκο των Philm και τον Bill Ward

04/02/2014 @ 10:34
Για τον νέο δίσκο των Philm, τον Bill Ward και το σπουδαιότερο πράγμα που έχει μάθει σαν επαγγελματίας μουσικός μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην drummer των Slayer, Dave Lombardo, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο metalwani.com.

Όσον αφορά το δεύτερο άλμπουμ των Philm, ο Lombardo δήλωσε πως είναι ήδη έτοιμο, με το συγκρότημα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε αναζήτηση της δισκογραφικής εταιρίας που θα το κυκλοφορήσει. Ανέφερε επίσης πως το ύφος του θα είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό του "Harmonic".

Σχετικά με τα καλά λόγια που είπε για εκείνον ο αυθεντικός drummer των Black Sabbath, Bill Ward, o Lombardo εξέφρασε την ικανοποίησή του, συμπληρώνοντας πως οι δυο τους έχουν χτίσει μια καλή φιλία, παρ' ότι γνωρίστηκαν το 2004. Ανέφερε μάλιστα πως η απουσία του Ward από το "13" των Black Sabbath είναι ο λόγος που δεν έχει ακούσει ακόμη τον δίσκο.

Ερωτώμενος τέλος για το ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχει μάθει μετά από 30 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, η απάντησή του ήταν σύντομη και περιεκτική: «Δεν υπάρχει φιλία όταν μπαίνουν στη μέση τα χρήματα. Αυτό είναι το νούμερο ένα πράγμα που έχω μάθει.»
  • SHARE
  • TWEET