Αυτή είναι η νέα μπάντα του Γιάννη Αγγελάκα!

Ο ίδιος παρουσίασε τους νέους μουσικούς που θα τον πλαισιώσουν από Νοέμβρη

13/09/2015 @ 21:31
Λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις του στον χώρο της μουσικής έδωσε ο Γιάννης Αγγελάκας, μέσω ανάρτησής του στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Ο τραγουδοποιός είχε ανακοινώσει το κλείσιμο του κύκλου της μουσικής παρέας του «Όλα Είναι Δρόμος» (Ντίνος Σαδίκης, Τίτος Καργιωτάκης, Στάθης Αραμπατζής, Χρήστος Χαρμπίλας), πέρυσι τέτοιες μέρες στο Θέατρο Βράχων. Έκτοτε, αναμέναμε εξελίξεις.

Με αφορμή, λοιπόν, την συμμετοχή του στις δύο συναυλίες συμπαράστασης στον Θάνο Ανεστόπουλο (για τις οποίες θα διαβάσετε στις ηλεκτρονικές μας σελίδες), μας ενημέρωσε για την ταυτότητα των νέων μουσικών του συνοδοιπόρων, με τους οποίους βρίσκεται σε πρόβες τους τελευταίους μήνες, καθώς για το πότε θα παρουσιαστούν επίσημα στο κοινό.

Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση τοποθετείται μέσα στον Νοέμβρη. Δεν έγινε γνωστό αν θα φέρουν κάποιο συλλογικό όνομα.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

«Για την συναυλία στήριξης και αγάπης προς τον Θάνο Ανεστόπουλο θα κατέβω στις 10 του Σεπτέμβρη στο Γκάζι με μερικά μέλη από την καινούργια μπάντα που προβάρουμε εδώ και μήνες, Tην Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, τον Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα και τον Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, να παίξουμε μερικά από τα παλιά τραγούδια που έχουμε ήδη προβάρει μιας και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Η μπάντα ολόκληρη μαζί με τους: Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο (που δεν θα μπορέσουν να κατέβουν στο Γκάζι), θα βγει στο δρόμο με παλιό και νέο υλικό από τον Νοέμβρη.»
  • SHARE
  • TWEET