Αποχωρούν από τους Chimaira οι δύο κιθαρίστες τους

11/11/2011 @ 10:03
O τραγουδιστής των Chimaira, Mark Hunter, έκανε την εξής ανακοίνωση:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας τους θαυμαστές μας για αυτή τη φοβερή περιοδεία. Το τελευταίο κομμάτι ήταν υπέροχο, πραγματικά το πιο διασκεδαστικό πράγμα που έχουμε κάνει εδώ και καιρό. Η ενέργεια από το ακροατήριο ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν και μία καλοδεχούμενη επιστροφή. Σας ευχαριστούμε!

Δυστυχώς, όσο καλά και αν περνάμε, στα παρασκήνια ζούμε μερικές δυσάρεστες καταστάσεις, που μας εμποδίζουν από το να ζήσουμε το όνειρο. Έχουμε άλλη μία βόμβα να ρίξουμε στους θαυμαστές μας.

Νωρίς τον Ιούλιο πληροφορηθήκαμε πως ο Rob Arnold (κιθαρίστας) και ο Matt DeVries (κιθαρίστας) θα άφηναν τους Chimaira στο τέλος του 2011. Φυσικά αυτό ήταν τεράστια έκπληξη, αλλά δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα. Καταλαβαίνουμε ότι η ζωή εισβάλλει στην τέχνη, όλα όμως κάνουν τον κύκλο τους και πρέπει να πάρουμε διαφορετικούς δρόμους.

Σεβόμαστε την επιλογή τους και τους ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα. Γράψαμε ιστορία στο heavy metal μαζί και αυτό έχει σημασία στο τέλος. Το "Chimaira Christmas 12" θα είναι η τελευταία συναυλία τους και ετοιμαζόμαστε να παρουσιάσουμε μια βραδιά που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Rob και τον Matt για όλη τη σκληρή δουλειά τους, τα χρόνια που υπηρέτησαν τους Chimaira, για τα καταπληκτικά τραγούδια και για τη φιλία τους. Μαζί δημιουργήσαμε κάτι μοναδικό που θα μείνει για τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Ανυπομονώ να περάσω άλλες πέντε εβδομάδες στο δρόμο μαζί με δύο από τους καλύτερους (και φοβερά υποτιμημένους) κιθαρίστες της μοντέρνας metal σκηνής».
  • SHARE
  • TWEET