Αποχωρεί ο μπασίστας των TNT

10/08/2004 @ 14:54
Εκτός συγκροτήματος βρίσκεται ο μπασίστας των TNT, Morty Black. Οι λόγοι; Προσωπικές και επαγγελματικές διαφορές, σύμφωνα με δηλώσεις του. Ας δούμε όμως τι λέει και ο ίδιος σχετικά: "Αγαπητοί fans και φίλοι της μουσικής! Θα ήθελα να εκμεταλευτώ την ευκαιρία αυτή και να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που δείξατε τα τελευταία 21 χρόνια στους TNT και σε μένα. Φεύγω από το συγκρότημα με μισή καρδιά. Το πάθος και η αφοσίωση που μας δείξατε μας έδωσε τη δύναμη και τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, εξάλλου χάρη σε σας πετύχαμε πολλούς από τους στόχους μας. Μέσω των περιοδειών μπόρεσα να γνωρίσω τον κόσμο και να μάθω πολλά για τους ανθρώπους και τις διάφορες κουλτούρες".

"Τώρα θα ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Δεν ξέρω που θα με οδηγήσει, θα πάρω όμως τις αποφάσεις μου και πιθανόν να σας ξανασυναντήσω στην πορεία. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα συνεχίσω να περιοδεύω για πολύ καιρό γιατί αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω. Θα προσπαθήσω ακόμα να ολοκληρώσω το solo μου album, το οποίο και ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να ακούσετε. Για νεότερα τσεκάρετε το site μου, www.mortyblack.com".

Όσο για την παρούσα κατάσταση του Black; Αφού πούλησε το κατάστημα δίσκων του ("Morty Black - Off The Record"), βρίσκεται σε περιοδεία με τον Age Aleksandersen, ένα βετεράνο μουσικό που έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς ως ο Νορβηγός Bruce Springsteen.
  • SHARE
  • TWEET