Από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ «έφυγε» τελικά η Amy Winehouse

27/10/2011 @ 12:41
Από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ «έφυγε» η Amy Winehouse.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε πως είχε καταναλώσει τέτοια ποσότητα αλκοόλ την ημέρα του θανάτου της, που θα την καθιστούσε 4,5 φορές πάνω από το όριο, σε περίπτωση που γινόταν αλκοτέστ.

Η δικαστής που ήταν υπεύθυνη για την ανάκριση, Suzanne Greenway, δήλωσε: «Η Winehouse είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, ώστε να βρεθούν 416mg αλκοόλ ανά 100ml αίματος και αυτή η μη ηθελημένη κατάσταση οδήγησε στον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατό της».

Τρία άδεια μπουκάλια βότκα, δύο μεγάλα και ένα μικρό, βρέθηκαν στο σπίτι της στο Camden, τα οποία απ' ό,τι φαίνεται υπήρξαν η αιτία των υπερβολικών ποσοτήτων αλκοόλ στο αίμα της, που οδήγησαν στο θάνατό της. Αρχικά υπήρξε η φήμη πως η τραγουδίστρια πέθανε από κρίση που προκάλεσε η αποχή από το ποτό, όμως αυτό τελικά δεν ευσταθεί.

Η Winehouse, που πέθανε τον Ιούλιο σε ηλικία 27 ετών, είχε για πολλά χρόνια προβλήματα λόγω των εθισμών της στο ποτό και τα ναρκωτικά, όμως τα τελευταία αποκλείστηκαν εξ αρχής από τις πιθανές αιτίες θανάτου, αφού δε βρέθηκαν παράνομες ουσίες στον οργανισμό της κατά τη νεκροψία.
  • SHARE
  • TWEET