Ανανεώστε την playlist σας, ό,τι κι αν ακούτε!

Ιδού τα νέα τραγούδια από: The Dead Weather, New Order, Black Lips, Lana Del Rey, Ugly Kid Joe, Intronaut

18/09/2015 @ 14:06
Πολλά νέα τραγούδια κυκλοφορούν με αφορμή την αρχή του φθινοπώρου, που είθισται να επιφυλάσσει πολλές καινούριες μουσικές κυκλοφορίες.

Μακρύς ο κατάλογος των πρόδρομων νέων δίσκων λοιπόν, γι’αυτό κι εμείς διαλέξαμε τα πιο «επείγοντα» απ’αυτά, σας τα παρουσιάζουμε και περιμένουμε τις δικές εντυπώσεις. Γιατί αυτές θα δώσουν και μια διευρυμένη πρώτη εντύπωση των επερχόμενων δίσκων.

Για να ακούσετε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στον τίτλο.

Ugly Kid Joe: "She's Already Gone"
Νέο τραγούδι από τους βραχνούς rockers, εις αναμονή του νέου τους δίσκου "Uglier Than They Used Ta Be", που κυκλοφορεί στις 16 Οκτώβρη από την Metalville/UKJ Records.

The Dead Weather: "Mile Markers"
Μέσα από το δεύτερο video της μίνι σειράς, όπου εξηγείται η τεχνική κάθε μέλους τους, ο μπασίστας Jack Lawrence μας συστήνει το νέο τραγούδι "Mile Markers" από τον επερχόμενο δίσκο του super-group, "Dodge & Burn". Όλα τα video σε σκηνοθεσία Jack White, για να μην ξεχνιόμαστε...

New Order: "Plastic"
Με την Elly Jackson των La Roux στα «πίσω» φωνητικά και μείξη με υπογραφή Richard X, το ηλεκτρονικό τραγούδι είναι το δεύτερο κατά σειρά single από το νέο άλμπουμ της μπάντας, 'Music Complete', που θα βγει στα δισκοπωλεία στις 25 Σεπτεμβρίου.

Lana Del Rey: "Salvatore"
Άλλο ένα απόσπασμα από τον πολυαναμενόμενο «Μήνα του Μέλιτος» της -ακόμα μελαγχολικής, παρά τις πωλήσεις- Lana, που κυκλοφορεί σήμερα.

Black Lips: "Freedom Fries"
Στις 13 του Νοέμβρη, η Suicide Squeeze θα κυκλοφορήσει ένα split 7ιντσο με δύο από τις θεμέλιες λίθους του garage rock της Ατλάντα: τους Black Lips και τους Coathangers. Εσείς μπορείτε σήμερα να ακούσετε την συνεισφορά των «Μαύρων Χειλιών» στο εγχείρημα, με το "Freedom Fries".

Intronaut: "Fast Worms"
Νέο τραγούδι και από την post-metal progressive σκηνή, με τους Intronaut να μας δίνουν μια γεύση από το πέμπτο studio εγχείρημά τους, "The Direction Of Last Things", που θα κυκλοφορήσει κι αυτό στις 13 Νοέμβρη, σε μείξη από τον Devin Townsend!

Καλή σας Ακρόαση!
  • SHARE
  • TWEET