Ακυρώνονται και οι συναυλίες των Rage στην Ελλάδα...

28/11/2006 @ 16:21
Στις ακυρώσεις των συναυλιών των God Dethroned και Dew Scented έρχεται να προστεθεί άλλη μία, αυτή των Rage. Το συγκρότημα επρόκειτο να επισκεφτεί τη χώρα μας στις 26 και 27 Ιανουαρίου, κάτι που όπως φαίνεται δε θα γίνει για τους λόγους που εξηγεί η διοργανώτρια εταιρεία, Sold Out Promotion, παρακάτω.

Αναλυτικά:

Ως αποτέλεσμα της ακύρωσης των συναυλιών των God Dethroned και των Dew Scented, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση των συναυλιών των Rage. Τα τρία συγκροτήματα αντιπροσωπεύονται από τον ίδιο μάνατζερ και μετά την ακύρωση των δύο συναυλιών οι εργασιακές μας σχέσεις ήρθαν σε οριστική ρήξη, για αυτό το λόγω το συγκρότημα των Rage αποφάσισε να ακυρώσει τις συναυλίες του.

Παραδεχόμαστε ότι υπήρξε λάθος χειρισμός από τη μεριά μας εξαιτίας του ενθουσιώδους χαρακτήρα μας, της έλλειψης εμπειρίας και των ρομαντικών απόψεων μας για το metal. Ωστόσο, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν, είναι και θα είναι η ικανοποίηση των τριών εμπλεκόμενων μερών σε μια συναυλία -φίλοι της σκηνής, συγκρότημα και εμείς- από το αποτέλεσμα της. Με την ακύρωση της συναυλίας των Rage δημιουργούμε αρνητική εικόνα ήδη από τα πρώτα μας βήματα. Αρνητική εικόνα στους φίλους της σκηνής, τους χώρους που συνεργαζόμαστε και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν. Ωστόσο, θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι κανένας φίλος δε χρειάστηκε να μπει στη διαδικασία να επιστρέψει το εισιτήριο του εξαιτίας των ακυρώσεων των συναυλιών.

Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους των Rage που ήθελαν να τους δουν headliners, αφού την τελευταία φορά που μας επισκέφθηκαν είχαν παίξει support στους Pain Of Salvation (2003). Θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να ορίσουμε τη θέση μας, παρόλο που γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Θα αντιμετωπίσουμε την κακή εικόνα που δημιουργήθηκε και θα φανούμε αντάξιοι τις εμπιστοσύνης που μας δείξατε στην πρώτη πολύ επιτυχημένη μας διοργάνωση με τον Ross The Boss.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Sold Out Promotion Live The Live Experience
  • SHARE
  • TWEET