Ακούστε το πρώτο single μέσα από τον επερχόμενο δίσκο του Robert Plant

Μετά από την ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκαλύφθηκαν τίτλος, εξώφυλλο και tracklist

24/06/2014 @ 10:36
"Lullaby And... The Ceaseless Roar" θα ονομάζεται τελικά το νέο άλμπουμ του Robert Plant και των Sensational Shape Shifters, με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί, ως γνωστόν, για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο single που διατίθεται για ακρόαση είναι το "Rainbow", ενώ μέσω του καναλιού του καλλιτέχνη στο YouTube έχει δοθεί επίσης στη δημοσιότητα το video trailer του άλμπουμ.

Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Plant, ενώ τα εννέα από τα έντεκα τραγούδια του δίσκου έχουν γραφτεί από τον θρυλικό frontman των Led Zeppelin και την προσωπική του μπάντα. Τα άλλα δύο κομμάτια είναι το παραδοσιακό folk "Little Maggie", και το "Poor Howard", προσαρμογή του "Po' Howard" του Lead Belly.

Τους Sensational Space Shifters αποτελούν οι εξής μουσικοί: Justin Adams (bendirs, djembe, guitars, tehardant, background vocals), John Baggott (keyboards, loops, moog bass, piano, tabal, background vocals), Juldeh Camara (kologo, ritti, Fulani vocals), Billy Fuller (bass, drum programming, omnichord, upright bass), Dave Smith (drum set) και Liam 'Skin' Tyson (banjo, guitar, background vocals).

"Lullaby And... The Ceaseless Roar" track listing:

01. Little Maggie
02. Rainbow
03. Pocketful Of Golden
04. Embrace Another Fall
05. Turn It Up
06. A Stolen Kiss
07. Somebody There
08. Poor Howard
09. House Of Love
10. Up On The Hollow Hill (Understanding Arthur)
11. Arbaden (Maggie's Babby)

  • SHARE
  • TWEET