Ayron Jones: O ανερχόμενος rocker ανακοίνωσε τον νέο του δίσκο

Δείτε το video-clip του νέου του κομματιού "Spinning Circles"

09/04/2021 @ 21:03

O Αμερικανός rocker Ayron Jones έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω τόσο με τα κομμάτια "Take Me Away" και "Mercy", όσο και με την συμμετοχή του στην εκδήλωση προς τιμή των Alice In Chains με τα τραγούδια "Down In A Hole" και "Heaven Beside You". 

Μαζί με την ανακοίνωση μιας νέας σύνθεσης με τίτλο "Spinning Circles", ο ανερχόμενος μουσικός από το Seattle επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου δίσκου του "Child Of The State" στις 21 Μαΐου.

Τα συνθετικά ταλέντα του Jones κάνουν την εμφάνισή τους καθώς συνεργάζεται με τον Dave Bassett σε ένα κομμάτι που συγκρίνει το θέμα του εθισμού με μια προσωπική σχέση. Είναι ένα αυτοβιογραφικό κομμάτι για τον Jones, ο οποίος δηλώνει «Όλοι μας έχουμε υπάρξει σε σχέσεις που δεν ήταν υγιείς, όπου δεν μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τον άλλο και υπήρχε κάτι εκεί που συνέχιζε να μας ελκύει, ξανά και ξανά».

«Έχοντας αντιμετωπίσει την εγκατάλειψη ως παιδί, και το πως αυτή επηρέασε την ζωή μου, είναι το θέμα του δίσκου. Είναι ο θρίαμβος του να ξεπερνάς όλο αυτό και να είσαι ακόμα το ίδιο άτομο. Είμαι το ίδιο παιδί που αναζητά τους γονείς του, που ζητάει την αγάπη και την υποστήριξη» είπε ο Jones για τον δίσκο. «Αρκετός κόσμος έχει αντιμετωπίσει την υιοθεσία και την εγκατάλειψη, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς για το πως αυτό επηρεάζει τον κόσμο και σκέφτηκα πως ήταν σημαντικό να είμαι ένας φάρος ελπίδας για αυτούς τους ανθρώπους. Να υποστηρίζω κάτι και να αποδεικνύω πως δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι στερεότυπα ή στατιστικά».

Δείτε εδώ το video-clip του "Spinning Circles".

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Child Of The State".

ayron-jones-child-of-the-state-album-cover

1. Boys From the Puget Sound (Ayron Jones)
2. Mercy (Ayron Jones, Marti Frederiksen, Scott Stevens)
3. Take Me Away (Ayron Jones)
4. Supercharged (Ayron Jones, Nathan Barlowe, Caleb Owens)
5. Free (Ayron Jones, Andrew Fulk)
6. My Love Remains (Ayron Jones)
7. Killing Season (Ayron Jones, Dave Bassett)
8. Spinning Circles (Ayron Jones, Dave Bassett)
9. Baptized in Muddy Waters (Ayron Jones)
10. Hot Friends (Ayron Jones, Tarek Jafar, Paul Meany)
11. Emily (Ayron Jones)
12. Take Your Time (Ayron Jones)

  • SHARE
  • TWEET