O Udo Dirkschneider για το ενδεχόμενο επανένωσης με τους Accept

O νέος δίσκος των U.D.O. με την συμμετοχή δύο πρώην μελών των Accept κυκλοφορεί σήμερα

17/07/2020 @ 12:19

O νέος δίσκος των U.D.O. σε συνεργασία με την μπάντα ενόπλων δυνάμεων της ομόσπονδης Γερμανίας, ονόματι "We Are One" κυκλοφορεί σήμερα.

Σε αυτόν, οι οπαδοί θα συναντήσουν συμμετοχές από δύο πρώην μέλη των Accept, τους Stefan Kaufmann και Peter Baltes.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "The Rock N Ragni Show", ο Dirkschneider σχολίασε την συμμετοχή των παλαιών συνοδοιπόρων του καθώς και το ενδεχόμενο επανένωσης με τους Accept.

«Κατά ένα τρόπο, είναι μια επανένωση, αφού συνεργαστήκαμε συνθετικά. Ήταν ενδιαφέρον. Ο κόσμος όμως, έπειτα βγήκε και ανέφερε πως άνοιξε ο δρόμος για επανασύνδεση με τους Accept. Εγώ όμως απαντώ, ρωτώντας ποια επανένωση. Δεν υπάρχει ζήτημα επανένωσης με τους Accept, έχει μείνει μόνο ένας, εννοώντας τον κιθαρίστα Wolf Hoffmann.

Συγγνώμη, αλλά δεν τίθεται θέμα επανένωσης. Πολλοί αναρωτιούνται πως γίνεται, αφού συνεργάζομαι με τους Kaufmann και Baltes. Λυπάμαι, ξεχάστε το. Αποκλείεται».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης των Accept, Wolf Hoffmann, σε συνέντευξή του ανέφερε πως έπειτα από την φυγή του Baltes από την μπάντα, έπαψε να υφίσταται και επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

«Είναι πολύ λυπηρό, εύχομαι να μην ήταν έτσι τα πράγματα, ήμασταν φίλοι για τόσο καιρό. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν έχω νέα του, και ας έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω αρκετές φορές. Μοιάζει σαν να θέλει να εξαφανιστεί ή να πάψει να ασχολείται και με την μουσική».

Ο Kaufmann ήταν ο ντράμερ των Γερμανών από το "I'm Α Rebel" του 1980 μέχρι το "Death Row" του 1994.

Λόγω προβλημάτων υγείας εγκατέλειψε τα τύμπανα και συνέχισε ως κιθαρίστας στους U.D.O. για την περίοδο 1996 έως 2012.

Ο Baltes υπήρξε εξαρχής σταθερός συνοδοιπόρος του Wolf Hoffmann και αποχώρησε από τους Accept τον Νοέμβριο του 2018.

  • SHARE
  • TWEET