Steven Wilson: «Θα ήθελα να βγάλουμε έναν ακόμα δίσκο με τους Storm Corrosion»

Ο πρώτος δίσκος της συνεργασίας του με τον Mikael Akerfeldt κλείνει δέκα χρόνια

17/02/2021 @ 13:27

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Prog, ο Βρετανός μουσικός, Steven Wilson, συζήτησε το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας του με τον Mikael Akerfeldt των Opeth.

Ο πρώτος δίσκος των Storm Corrosion κυκλοφόρησε πριν δέκα χρόνια και ο Wilson ανέφερε πως δουλεύει πάνω σε νέο remix του, το οποίο θα οδηγήσει σε μια επανέκδοσή του. «Αγαπώ αυτόν τον δίσκο. Ήταν ένα άλμπουμ που δίχασε. Είμαι περήφανος για αυτόν. Εν μέρει είμαστε και οι δυο, επειδή ήταν το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς από εμάς».

«Νομίζω θα κυκλοφορήσουμε την επανέκδοση με τη νέα μίξη. Και πιστεύω πως είναι μια καλή στιγμή για άλλον ένα δίσκο. Προφανώς, υπάρχει ένα γεωγραφικό θέμα. Δεν μπορούμε να βρεθούμε μια Τρίτη βράδυ και να τζαμάρουμε και δεν θέλουμε να το κάνουμε μέσω e-mail. Κάναμε το "Storm Corrosion" όταν βρισκόματαν στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή όλη την ώρα που, και δεν θα θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο με άλλο τρόπο. Θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνουμε τελικά» συνέχισε.

Ο Steven Wilson κυκλοφόρησε πρόσφατα το "The Future Bites" για το οποίο διαβάζετε εδώ, ενώ στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στον Χρήστο Καραδημήτρη.

  • SHARE
  • TWEET