Ο Steve DiGiorgio έπαιξε μπάσο στον επερχόμενο δίσκο των Megadeth

Οι Lamb Of God διασκευάζουν το "Wake Up Dead" με την συμμετοχή του Dave Mustaine

01/04/2022 @ 10:05

Mιλώντας στον Jose Mangin και το Liquid Metal του SiriusXM, o Dave Mustaine επιβεβαίωσε ότι ο περίφημος Steve DiGiorgio έπαιξε μπάσο στον επερχόμενο δίσκο των Megadeth.

Ο τωρινός μπασίστας των Testament είναι γνωστός για την χρήση άταστου μπάσου και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες άλμπουμ ανά τα χρόνια.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο διάδοχος του "Dystopia" θα φέρει τον τίτλο "The Sick, The Dying, And The Dead" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει διασκευές στο "Police Truck" των Dead Kennedys και στο "This Planet's On Fire" του Sammy Hagar, με την συμμετοχή μάλιστα του σπουδαίου frontman.

Μπασίστας των Megadeth στο επόμενο σκέλος της περιοδείας "The Metal Tour Of The Year" με τους Lamb Of God, Trivium και In Flames θα είναι ο James LoMenzo.

Ο LoMenzo συμμετείχε στο "United Abominations" του 2007 και το "Endgame" του 2009, για να αντικατασταθεί το 2010 από τον David Ellefson.

Ενόψει της επερχόμενης περιοδείας, οι Lamb Of God έδωσαν στην δημοσιότητα μία νέα εκτέλεση του κλασικού "Wake Up Dead", με την συμμετοχή του Dave Mustaine και των υπολοίπων μελών των Megadeth, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET