Shavo Odadjian: «Ο νέος δίσκος των System Of A Down έχει γίνει πλέον taboo»

Ο μπασίστας της διάσημης μπάντας παραμένει αισιόδοξος επειδή τα μέλη έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους

20/10/2020 @ 10:52

Σε πρόσφατη εμφάνιση του στο Striking A Chord, ο μπασίστας των System Of A Down μίλησε για την παρούσα κατάσταση της μπάντας και το γεγονός πως δεν έχουν κυκλοφορήσει καινούργιο δίσκο εδώ και 15 χρόνια.

Ο Shavo Odadjian είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Αγαπώ τους System - αγαπώ τα παιδιά. Είναι φίλοι μου, πάνω από όλα. Ακόμα και αν δεν τους βλέπω ή δεν τους μιλάω για μήνες, όταν τα λέμε στο τηλέφωνο, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Έτσι είναι. Τίποτα δεν έχει πάει τόσο χάλια ώστε να μην μπορούμε (να κάνουμε μουσική μαζί) ξανά. Γι'αυτό είμαι αισιόδοξος πάντα, και όταν το λέω, γίνεται πρωτοσέλιδο. Είμαι αισιόδοξος για πολλά πράγματα. Δεν σημαίνει ότι θα συμβούν όλα. Αλλά ο λόγος που είμαι αισιόδοξος είναι επειδή δεν έχει γίνει κάτι που δεν μπορεί να αναιρεθεί. Δεν πέθανε κανείς ή έκανε κάτι που δεν υπάρχει γυρισμός. Είμαστε όλοι εδώ, μπορούμε να μιλάμε, να παίζουμε, είμαστε ζωντανοι».

Εστιάζοντας στο γιατί δεν μπορούν να τα βρουν, ο μουσικός με καταγωγή από την Αρμενία πρόσθεσε: «Αν μπορούσαμε απλά να συμφωνήσουμε. Αν ο κόσμος δεν ήταν τόσο απόλυτος στις απόψεις του. Θα ήταν ωραίο να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να πουμε "Ας το κάνουμε. Θα σε ακούσω αν και εσύ με ακούσεις" αντι για "Νομίζω ότι πρέπει να γίνει έτσι ή αλλιώς". Αυτό δεν θα δουλέψει».

«Είναι ένα σύνολο πολλών πραγμάτων που έχουν συμβεί. Και έφτασε σε ένα σημείο όπου εξαιτίας των κοινωνικών δικτύων και όλης αυτής της ζήτησης για τον δίσκο, που έγινε taboo. Έγινε μεγαλύτερο από ότι έπρεπε. Είναι πολύ τρελό. Ο Daron (Malakian) θα αναρτήσει Scars (On Broadway) και ο κόσμος θα τον πρήξει για το νέο δίσκο με τους System. Ο Serj (Tankian) θα γράψει κάτι πολιτικό και ο κόσμος θα τον ρωτάει για το άλμπουμ. Θα κάνει κάτι ο John (Dolmayan); "Που είναι ο νέος δίσκος;"».

Ο διάσημος μπασίστας συνέχισε: «Όταν εγώ ανεβάζω North Kingsley, τα ίδια. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε "Γάμα το" επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη απαίτηση. Αλλά από την άλλη θα πρέπει να είμαστε περήφανοι που ο κόσμος ακόμα νοιάζεται και θέλει καινούργιο άλμπουμ».

Ο Shavo Odadjian πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα καινούργιο EP με τους North Kingsley, το νέο rap project του.

  • SHARE
  • TWEET