Serj Tankian και Tom Morello διασκευάζουν Gang Of Four

Η συνεργασία θα περιέχεται σε δίσκο διασκευών στη μνήμη του Andy Gill

08/01/2021 @ 12:14

Οι Serj Tankian (System Of A Down) και Tom Morello (Rage Against The Machine) έδωσαν στη δημοσιότητα μια διασκευή στο "Natural's Not In It" των Gang Of Four.

Η εκτέλεση των διάσημων μουσικών, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, δημοσιεύθηκε την μέρα που θα έκλεινε τα 65 του χρόνια ο Andy Gill, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η διασκευή είναι το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο διασκευών στη μνήμη του Gill ονόματι "The Problem of Leisure: A Celebration of Andy Gill and Gang of Four" που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, με το αυθεντικό κομμάτι να περιλαμβάνεται στο μνημειώδες "Entertainment" του 1978.

Ο Morello, σχολιάζοντας την συμμετοχή του, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Andy Gill ήταν ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες στην ιστορία που άλλαξαν τον τρόπο που παίζεται η κιθάρα, οι Gang Of Four ήταν εμπρηστικοί και απολύτως καινοτόμοι, με το αντιδραστικό, συγκρουσιακό και έντονο παίξιμο του Gill να βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή.

Ο τρόπος που συνδύασε disco, industrial funk, αποδόμηση και αντι-ηρωικά παιχνίδια στην κιθάρα, μαζί με την θυελλώδη ποιητική του πολιτική σκέψη, ήταν τρομερά επιδραστικά σε μένα».

Δείτε επίσης:

Gang Of Four: Συλλεκτική επανέκδοση επικεντρωμένη στην κλασική περίοδο της μπάντας

«10»: Post-punk αριστουργήματα που κυκλοφόρησαν το 1979

Gang Of Four: «Δεν έχει νόημα το να είσαι μόνιμα ρετρό»

Αndy Gill (Gang of Four): «Iδανικό lineup: Αretha, James Brown, Kanye West»

  • SHARE
  • TWEET