Scott Stapp: «Δεν αποκλείω ένα νέο δίσκο με τους Creed»

O τραγουδιστής των Creed είναι θετικός σε ενδεχόμενη επανασύνδεση

20/07/2020 @ 12:46

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τον τελευταίο δίσκο της αμερικανικής ροκ μπάντας Creed με τίτλο "Full Circle", ο οποίος σήμανε και την επανασύνδεση της για πρώτη φορά από το 2004. Ωστόσο, μετά το "Full Circle" και κυρίως λόγω των υποχρεώσεων των περισσότερων μελών με τους Alter Bridge, το συγκρότημα «μπήκε στον πάγο» το 2012.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο τραγουδιστής των Creed, Scott Stapp, δήλωσε σχετικά με ενδεχόμενο νέο δίσκο: «Για το μεγαλύτερο διάστημα, δεν υπάρχει κάτι πέρα από υποστήριξη και θετική διάθεση ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά. Οπότε τα πάντα είναι ανοιχτά. Αν η στιγμή είναι κατάλληλη, σας εγγυώμαι, και να είστε σίγουροι για αυτό, θα το ανακοινώσουμε σε όλο τον κόσμο. Αλλά για τώρα, απλά ανυπομονώ να ξαναβγώ στη σκηνή. Και ευελπιστώ να γίνει τον Οκτώβρη στην ευρωπαϊκή σόλο περιοδεία μου, η οποία ακόμα δεν έχει αναβληθεί ή ακυρωθεί».

«Είμαι ενθουσιασμένος σχετικά με το ενδεχόμενο να πάω στην Ευρώπη και να παίξω τα νέα κομμάτια από το "Τhe Space Between The Shadows". Οπότε εύχομαι και ελπίζω για το καλύτερο, και ανυπομονώ να βγω εκεί έξω και να περιοδεύσω» συνέχισε.

Το 2019 ο Mark Tremoni, κιθαρίστας των Creed και των Alter Bridge, είχε δηλώσει: «Με ρωτάει ο κόσμος αν οι Creed τελειώσαν, αν θα βγάλουμε νέα μουσική. Ένας νέος δίσκος είναι υπό συζήτηση. Όταν βρεθήκαμε για το reunion tour, βγάλαμε πολλή μουσική και έχω μικρά demo από σχεδόν 13 κομμάτια. Τα άκουσα πριν λίγο καιρό και ήταν καλά τραγούδια».

«Απλά δεν έχουμε χρόνο. Είναι σωστό να βάλω στον πάγο ό,τι έκανα τα τελεύταία 14 χρόνια; Όχι. Ίσως σε επτά με δέκα χρόνια από τώρα. Ή αν υπάρχει κάτι επετειακό, όπου όλοι θα θέλουν να δούν τους Creed, όπως παλιά. Δεν θα έλεγα όχι» αναφέρει ο Tremonti σε συνέχεια της συνέντευξής του.

«Είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρω να υποστηρίξω συνθετικά και συναυλιακά τους Alter Bridge, τους Tremonti και τους Creed ταυτόχρονα. Και είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνω τώρα» συνέχισε ελαχιστοποιώντας ουσιαστικά τις πιθανότητες για έναν νέο δίσκο με τους Creed σύντομα.

  • SHARE
  • TWEET