Με επίκεντρο το Παρίσι το νέο video-clip των Rolling Stones

Το θρυλικό συγκρότημα επέστρεψε επίσης στη σκηνή, αφιερώνοντας τη συναυλία στη μνήμη του Charlie Watts

23/09/2021 @ 12:28

Οι Rolling Stones έδωσαν στη δημοσιότητα το video-clip του "Living In The Heart Of Love".

Το κομμάτι, είναι ένα από τα εννέα ακυκλοφόρητα που περιέχονται στην επετειακή επανέκδοση του "Tatoo You", με το συνοδευτικό video, που έδωσε στη δημοσιότητα η μπάντα να μετουσιώνει ιδανικά το θέμα της σύνθεσης.

Συγκεκριμένα, σε σκηνοθεσία Charles Mehling (Olly Murs, The Stereophonics, Keith Urban, The Charlatans), το clip που μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, παρουσιάζει τις πρωταγωνίστριες Marguerite Thiam και Nailia Harzoune να αναπαριστούν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που διασκεδάζει στο Παρίσι.

Η εν λόγω κυκλοφορία είναι η πρώτη για το θρυλικό σχήμα έπειτα από το θάνατο του Charlie Watts, με το τελευταίο καρέ του video να φέρει το μήνυμα "Charlie Is My Darling", μια αναφορά στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ του 1996 για τη μπάντα.

Παράλληλα, οι Rolling Stones πραγματοποίησαν και την πρώτη εμφάνιση τους μετά το τραγικό συμβάν, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στο Gillette Stadium στο Foxborough των Η.Π.Α..

Απευθυνόμενος στο κοινό, ο Jagger δήλωσε:

«Οφείλω να παραδεχθώ πως είναι μια περίεργη νύχτα για εμάς, είναι η πρώτη μας περιοδεία χωρίς τον Charlie έπειτα από 59 χρόνια. Μας λείπει τόσο πολύ, σε όλους. Υπάρχουν τόσες αναμνήσεις, και είμαι σίγουρος πως αν κάποιοι από εσάς μας έχετε δει στο παρελθόν ξανά, θα έχετε δημιουργήσει και εσείς τις δικές σας. Ελπίζω να τον θυμόσαστε όπως και εμείς. Αφιερώνουμε αυτές τις συναυλίες στη μνήμη του».

Στη συνέχεια, ο Ronnie Wood αναφώνησε:

«Charlie προσευχόμαστε για σένα και παίζουμε ζωντανά για σένα!»

  • SHARE
  • TWEET