Bring Me The Horizon: Νέο άλμπουμ με συμμετοχές από Amy Lee και Babymetal

To "Post Human: Survival Horror" θα είναι η πρώτη από μια σειρά κυκλοφοριών για την μπάντα

15/10/2020 @ 10:24

Νέο άλμπουμ ανακοίνωσαν οι Bring Me The Horizon.

Η μπάντα, αποκάλυψε πως η πρώτη "Post Human" κυκλοφορία, από μια σειρά άλμπουμ που ετοιμάζει υπό αυτόν τον τίτλο, ονόματι "Post Human: Survival Horror", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Sony/RCA.

Το εν λόγω άλμπουμ, που θα έχει τον χαρακτήρα ενός EP, θα περιλαμβάνει συμμετοχές από την Amy Lee (Evanescence), τις Babymetal καθώς και τους Nova Twins.

Επιπρόσθετα, στα κομμάτια του δίσκου θα συμπεριλαμβάνονται, όπως αναμενόταν, τα ήδη δημοσιευμένα "Ludens", "Parasitic Eve" και "Obey" με το τελευταίο να αποτελεί συνεργασία με τον Yungblud.

Η κυκλοφορία διαδέχεται το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας "Amo", καθώς και το συνοδευτικό "Music To Listen To.." EP που κυκλοφόρησαν το 2019.

Οι Bring Me The Horizon εργάστηκαν πάνω στο νέο δίσκο τους τελευταίους μήνες, με τους Oli Sykes και Jordan Fish να τελούν και χρέη παραγωγού, σε συνεργασία με τον Mick Gordon, γνωστό συνθέτη soundtracks για video games.

Υπενθυμίζουμε πως η Amy Lee αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο δίσκο με τους Evanescence, με πιο πρόσφατο single το "Use My Voice", ενώ ο τελευταίος δίσκος των Babymetal, "Metal Galaxy", κυκλοφόρησε το 2019.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Post Human: Survival Horror".

01. Dear Diary
02. Parasite Eve
03. Tear Drops
04. Obey (feat. Yungblud)
05. Itch For The Cure (When We Will Be Free?)
06. IXI (feat. Nova Twins)
07. Kingslayer (feat. Babymetal)
08. Ludens
09. One Day The Only Butterflies Left Will Be In Your Chest As You March Towards Your Death (feat. Amy Lee)

  • SHARE
  • TWEET