Ακούστε το νέο, ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Θα περιλαμβάνεται στην επετειακή επανέκδοση του "The Miracle"

13/10/2022 @ 14:44

Οι Queen έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Freddie Mercury στα φωνητικά!

Το θρυλικό συγκρότημα αποκάλυψε το lyric video του "Face It Alone", το οποίο θα περιλαμβάνεται στην πολυτελή επετειακή επανέκδοση του "The Miracle".

Το τραγούδι "Face It Alone" ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1988 και κατά την διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του “The Miracle” και ήταν ένα από τα 30 προτεινόμενα τραγούδια που είχαν στο μυαλό τους οι Queen για το άλμπουμ και που τελικά δεν αξιοποίησαν ποτέ.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε αρχικά το 1989 και η "Collector's Edition" βερσιόν του θα περιλαμβάνει πέραν του δίσκου, έξι ακυκλοφόρητες συνθέσεις, demo και στουντιακές εκδοχές των κομματιών του άλμπουμ, κ.ά., σε ένα πλούσιο box set.

Σχολιάζοντας το τραγούδι, ο Roger Taylor ανέφερε:

«Είχαμε κάπως ξεχάσει το τραγούδι, αλλά επρόκειτο για ένα μικρό θησαυρό. Είναι πανέμορφο, μια αληθινή ανακάλυψη. Πρόκειται για ένα πολύ φορτισμένο κομμάτι».

Με τη σειρά του, ο Brian May πρόσθεσε: 

«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας μπόρεσε να ανασύρει το κομμάτι. Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια, είναι υπέροχο να μας ακούω τους τέσσερις μας πάλι μαζί. Ναι, ο Deacy (John Deacon) είναι επίσης εδώ... Δουλεύαμε μαζί στο στούντιο πάνω σε μια εξαιρετική μουσική ιδέα η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μέχρι τώρα».

  • SHARE
  • TWEET