Phoebe Bridgers: Νέο video-clip σε σκηνοθεσία της Phoebe Waller-Bridge

Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Paul Mescal

02/12/2020 @ 10:50

Η Phoebe Bridgers έδωσε στη δημοσιότητα το video-clip για το τραγούδι της "Savior Complex", το οποίο περιέχεται στο φετινό, εξαιρετικό, δεύτερο άλμπουμ της, "Punisher".

Στο εν λόγω video-clip για το πιο πρόσφατο single από το, υποψήφιο για Βραβείο Grammy, "Punisher", είναι σκηνοθετημένο από την Phoebe Waller-Bridge και πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Paul Mescal.

Το video είναι πλέον ευρέως διαθέσιμο, έπειτα από την αποκλειστική του πρεμιέρα στο facebook, στο youtube, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η Bridgers επικοινώνησε με την σκηνοθέτιδα κατά την περίοδο του lockdown, ενώ νωρίτερα μες το έτος είχε πραγματοποιήσει μια συνέντευξη με τον ηθοποιό, εκφράζοντας τον θαυμασμό της.

Η Bridgers κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες το νέο της EP, ονόματι "Copycat Killer", ενώ υπενθυμίζουμε πως η σειρά "Fleabag", της οποίας ήταν σκηνοθέτιδα και πρωταγωνίστρια η Waller-Bridge, αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking ως μια από τις σειρές της δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET