Λεπτομέρειες για την ταινία του Netflix βασισμένη στην ζωή του Joey Ramone

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε ο Pete Davidson

16/04/2021 @ 12:21

Το Netflix σε συνεργασία με τον όμιλο STXfilms έδωσαν περισσότερες πληροφορίες γύρω από την βιογραφική ταινία βασισμένη στη ζωή του Joey Ramone.

To "I Slept With Joey Ramone", όπως θα ονομάζεται η ταινία, θα βασίζεται στην ομώνυμη βιογραφία του αδερφού του Ramone, Mickey Leigh, και χτες, 15 Απριλίου, ανήμερα της επετείου των 20 χρόνων από τον θάνατο του εμβληματικού μουσικού, η παραγωγή αποκάλυψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο Pete Davidson θα ενσαρκώσει τον θρυλικό μουσικό, αναλαμβάνοντας και χρέη εκτελεστικού παραγωγού καθώς και την προσαρμογή του σεναρίου, ενώ, την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Jason Orley, που έχει συνεργαστεί με τον κωμικό και ηθοποιό στα "Big Time Adolescence" and "Pete Davidson: Alive from New York".

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν είχε ανακοινωθεί το 2017 το project, ο Nick Cassavetes είχε εμπλακεί ενεργά στην υλοποίησή του.

H επίσημη ανακοίνωση της ταινίας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«O Mike Leigh δεν συνεργάστηκε απλώς με την μπάντα του μεγάλου του αδερφού. Έχει αναντικατάστατες μνήμες και λεπτομέρειες από τη ζωή και τον χαρακτήρα του Joey Ramone, υποστηρίζοντας τον όταν κανείς άλλος δεν ήταν δίπλα του, όντας μάρτυρας του τρόπου που ξεπερνούσε πρωτοφανείς δυσκολίες. Το "I Slept With Joey Ramone" είναι ένας ροκ ύμνος, που θα μετατραπεί σε μια εξίσου σπουδαία βιογραφία, διαχωριζόμενα από την οικουμενική ιστορία της οικογένειας».

  • SHARE
  • TWEET