Πρώτο δείγμα από το νέο δίσκο των Panopticon

Ο Austin Lunn έδωσε στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό "Cedar Skeletons"

05/07/2023 @ 13:18

Έχοντας νωρίτερα μες τη χρονιά προϊδεάσει για την άφιξη του νέου τους δίσκου, οι Panopticon επέστρεψαν με ένα ολοκαίνουριο single.

To σχήμα του Austin Lunn, δύο χρόνια μετά το εκπληκτικό "...And Again Into The Light", θα επιστρέψει δισκογραφικά με το άλμπουμ "The Rime of Memory", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα.

Προς το παρόν, το κορυφαίο black metal σχήμα έδωσε στη δημοσιότητα το επικό 16λεπτο "Cedar Skeletons", το οποίο διατίθεται προς δωρεάν download στο bandcamp της μπάντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύνθεση δόθηκε στη δημοσιότητα ως ένα "ευχαριστώ" του Austin Lunn προς το κοινό, το οποίο στήριξε με μηνύματα του προς τις αρμόδιες αρχές τη διεξαγωγή του φεστιβάλ "Fire In The Mountains".

Επιπρόσθετα, μπορείτε να δείτε εδώ ένα σχετικό trailer για το άλμπουμ, με την αποκάλυψη του εξωφύλλου, ενώ στον εξής σύνδεσμο μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τους σπουδαίους Panopticon.

Υπενθυμίζεται πως το "...And Again Into The Light" αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2021.

  • SHARE
  • TWEET