Δείτε το εξαιρετικό video clip για το "Hellraiser" των Ozzy και Lemmy

Γεμάτο αναφορές το animated clip της προσφάτως αποκαλυμμένης εκδοχής του κλασικού κομματιού

01/11/2021 @ 13:20

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ozzy Osbourne έδωσε στη δημοσιότητα μια ακυκλοφόρητη εκδοχή του κλασικού "Hellraiser" στην οποία μοιράζεται τα φωνητικά με τον Lemmy.

Το ντουέτο των δύο θρυλικών μουσικών, περιλαμβάνεται στην πρόσφατη επανέκδοση του κλασικού "No More Tears", ενώ υπενθυμίζεται πως οι Motorhead είχαν ηχογραφήσει και δική τους version του κομματιού, η οποία είχε αποτελέσει και single μέσα από το "March Ör Die", ενώ ο Lemmy, πέραν του "Hellraiser", είχε συμβάλλει συνθετικά σε άλλες τρεις συνθέσεις του "No More Tears", και συγκεκριμένα τα "Mama, I'm Coming Home", "Desire" και "I Don't Want To Change The World".

Πλέον, στη δημοσιότητα δόθηκε το video clip της κορυφαίας σύμπραξης, το οποίο κινείται σε animated ύφος και βρίθει αναφορών στην ιστορία των δύο μουσικών, με την πλοκή που εκτυλίσσεται, να ξεκινά από το περιβόητο Rainbow Bar And Grill.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπληκτικό video εδώ, σε σκηνοθεσία Mark Szumski και Gina Niespodziani, με τον Ozzy να δηλώνει σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του φίλου μου Lemmy πρώτα με το ντουέτο και τώρα με αυτό το βίντεο. Τον απαθανατίσαμε με μια ιστορία όπου εκεί που αράζαμε, ξεκινάμε για μια περιπέτεια γεμάτη μπελάδες, όπως γινόταν συνήθως και στην πραγματικότητα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ανήμερα των γενεθλίων του Ozzy, στις 3 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε δεκάιντσο βινύλιο η γνώριμη εκδοχή του Ozzy στο κομμάτι, έχοντας ως b-side αυτή των Motorhead.

  • SHARE
  • TWEET