Έτοιμο το νέο ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin

Ο σκηνοθέτης Bernard McMahon αποκάλυψε τον τίτλο της πολυαναμενόμενης παραγωγής

02/08/2021 @ 14:11

Όπως αποκάλυψε σήμερα 2 Αυγούστου, ο σκηνοθέτης Bernard McMahon, ολοκληρώθηκε η παραγωγή του πολυαναμενόμενου νέου ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin.

To film, που αρχικά είχε ανακοινωθεί τον Μάιο του 2019, στα πλαίσια της επετείου των 50 χρόνων της εμβληματικής μπάντας, είχε χαρακτηριστεί ως «η απόλυτη αφήγηση της πιο εμπορικής rock μπάντας του πλανήτη» πλέον διαθέτει και επίσημο τίτλο, με τον McMahon να σχολιάζει:

«Το "Becoming Led Zeppelin" όπως θα ονομάζεται η ταινία, είναι το ντοκιμαντέρ που κανείς δεν θα μπορούσε να φτιάξει. Η κατακόρυφη άνοδος της μπάντας ήταν απότομη και πρακτικά δεν είχε καταγραφεί. Διαμέσου μιας εντατικής έρευνας κατά μήκος του κόσμου και αποκατάστασης οπτικοακουστικού αρχείου, η ιστορία αυτή πλέον μπορεί να ειπωθεί».

Σημειώνεται πως το "Becoming Led Zeppelin" είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ στο οποίο συμμετέχουν και τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, παρέχοντας στον σκηνοθέτη πλήρη πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειαζόταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο πρόκειται να είναι διαθέσιμο το καινούριο βιογραφικό βιβλίο για τους Led Zeppelin, από τον συγγραφέα του "Beatles", Bob Spitz.

  • SHARE
  • TWEET