Στη δημοσιότητα νέο ακυκλοφόρητο άλμπουμ από το αρχείο του Neil Young

Ακούστε ολόκληρο το, ηχογραφημένο στα '80s, "Summer Songs"

27/12/2021 @ 12:51

Ο Neil Young, παρά το γεγονός πως πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε με τους Crazy Horse το εξαιρετικό "Barn", επανήλθε με την αποκάλυψη ενός ακόμη δίσκου, ως εορταστικό δώρο στους οπαδούς του.

Συγκεκριμένα, ο δραστήριος τραγουδοποιός έδωσε στη δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο "Summer Songs", μέσω του περίφημου Neil Young Archives. 

To άλμπουμ των οκτώ συνθέσεων, είχε ηχογραφηθεί αρχικά το 1987 στο Broken Arrow Ranch του Redwood City της California, με τον Young να αναλαμβάνει κάθε όργανο στις ηχογραφήσεις, ενώ συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με τον Niko Bolas ως The Volume Dealers.

Σημειώνεται πως συνθέσεις του δίσκου εμφανίστηκαν σε μελλοντικές κυκλοφορίες του Young, και συγκεκριμένα τα "American Dream" και "Name Of Love" εμφανίστηκαν στο "American Dream" των Crosby, Stills, Nash & Young του 1988, ενώ τα "Someday", "Wrecking Ball" και "Hangin' On A Limb" στο κλασικό "Freedom" του 1989, που υπενθυμίζεται πως αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 100 rock άλμπουμ των '80s.

Επιπρόσθετα, το "One Of These Days" συμπεριλήφθηκε στο "Harvest Moon" του 1992, ενώ το "For The Love Of Man" στο "Psychedelic Pill" του 2012.

Ο Young ανέφερε πως πολλοί από τους στίχους της εν λόγω ηχογράφησης διαφέρουν από τους αντίστοιχους των μελλοντικών εμφανίσεων των τραγουδιών, με τις εκτελέσεις να είναι εντελώς νέες και μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητες.

Το "Summer Songs", που μπορείτε να το ακούσετε εδώ, είναι το πρώτο κεφάλαιο του επερχόμενου "Neil Young Archives Volume III", με το αντίστοιχο δεύτερο να προσφέρει μεταξύ άλλων το περιβόητο άλμπουμ "Homegrown"

  • SHARE
  • TWEET