Πρώην μέλη των The Devil’s Blood επιστρέφουν με νέο συγκρότημα και δίσκο

Ακούστε ένα καινούργιο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Molassess

18/08/2020 @ 14:42

Τέσσερα μέλη των, πλέον, διαλυμένων The Devil’s Blood, μεταξύ αυτών και η Farida "The Mouth Of Satan" Lemouchi, αναμένονται να κυκλοφορήσουν υπό το όνομα Molassess, τον πρώτο τους  δίσκο.

Το "Through The Hollow", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου από την Season Of Mist.

Σε συνέχεια, του προ ολίγων εβδομάδων, πρώτου δείγματος από το "Through The Hollow", του εντεκάλεπτου ομότιτλου, η μπάντα δίνει αυτή τη φορά στη δημοσιότητα το "Death Is", που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σχολιάζοντας, το νέο single, η psychedelic rock μπάντα ανέφερε πως:

«Σήμερα ανασηκώνουμε το πέπλο λίγο περισσότερο. Αυτή τη φορά, συνοδεύουμε την μουσική με την οπτική μαγεία του S. De Jager. Ένα δείγμα όσων έρχονται. Προσδεθείτε, σκληραγωγηθείτε, πεθάνετε!».

Η ολλανδική μπάντα, που ηχητικά κινείται στο ύφος των The Devil’s Blood, αποτελείται από τους, Farida Lemouchi, Oeds Beydals, Ron Van Herpen και Job van de Zande, μαζί με τους Bob Helgenest (ντράμερ, πρώην Birth Of Joy), και Matthijs Stonks (πλήκτρα, Donnerwetter).

Η μπάντα, είχε κάνει αρχικά την εμφάνισή της στο Roadburn Festival του 2019, για τις περιστάσεις του οποίου δημιουργήθηκε, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του, ιθύνοντα νου των The Devil’s Blood, Selim Lemouchi.

Το όνομα της μπάντας, είναι παρμένο, σύμφωνα με δηλώσεις της Farida Lemouchi, από το ομώνυμο τραγούδι των Selim  & His Enemies, που συμπεριλαμβανόταν στο τελευταίο EP τους, "Earth Air Spirit Water", ως φόρος τιμής, σε συνέχεια της «παράδοσης» της ονομασίας των The Devil’s Blood από τραγούδι των Watain.

Όσον αφορά το νέο project, οι Molassess δηλώνουν πως σκοπεύουν να ακολουθήσουν ένα νέο μονοπάτι, στα πλαίσια μιας πνευματικής ανανέωσης.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Through The Hollow".

Υπενθυμίζουμε πως το εξαιρετικό "The Thousandfold Epicentre" των The Devil’s Blood, βρήκε την θέση του στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

1. Through the Hollow
2. Get Out From Under
3. Formless Hands
4. Corpse of Mind
5. The Maze of Stagnant Time
6. I Am No Longer
7. Death Is
8. Tunnel
9. The Devil Lives

  • SHARE
  • TWEET