Μια διαφορετική metal διασκευή αστέρων στους Depeche Mode

Η σύμπραξη μελών των My Dying Bride, Paradise Lost, Type O Negative, Five Finger Death Punch και Apocalyptica μεταξύ άλλων έγινε για καλό σκοπό

08/03/2021 @ 08:56

Είναι συγκεκριμένες μπάντες εκτός metal που χαίρουν εκτίμηση από αυτές εντός και μια από αυτές είναι και οι Depeche Mode.

Κατά την διάρκεια της πανδημίας, ο παραγωγός-συνθέτης Libra θέλησε να αποτίνει φόρο τιμής στους νεοεισελθόντες στο Rock And Roll Hall Of Fame διασκευάζοντας ένα από τα κομμάτια τους και προσκαλώντας άλλους μεταλλάδες που λατρεύοτν τους Depeche Mode να συμμετέχουν. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης είναι το "It Doesn't Matter Two".

Στην διασκευή συμμετείχαν μέλη από τους My Dying Bride, Apocalyptica, Paradise Lost, Moonspell, Type O Negative, Five Finger Death Punch, Within Temptation και The Gathering.

«Από όταν ήμουν μικρός, οι Depeche Mode ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιρροές μου στην μουσική μου εξέλιξη. Οπότε, επέλεξα και ξανα-ενορχήστρωσα ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια από το "Black Celebration", το "It Doesn't Matter Two". Προσκάλεσα μόνο καλλιτέχνες που σέβομαι και εκτιμώ και μερικούς από τους προσωπικούς μου ήρωες. Ειλικρινά ένιωσα αν έστω ένας από αυτούς συμφωνούσε να συμμετάσχει στο project. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα όταν, ένας προς έναν, σχεδόν όλοι απάντησαν θετικά (οι περισσότεροι χωρίς να ξέρουν ποιός είμαι), απλά ακούγοντας το demo που τους έστειλα» εξηγεί ο Libra.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της διασκευής, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, συμφωνήθηκε να δοθούν για την Διεθνή Ένωση για Πρόληψη Αυτοκτονιών.

  • SHARE
  • TWEET