Mayhem: Σε οικονομική δυσχέρεια εξαιτίας του lockdown

Σκληρή η πραγματικότητα για συγκροτήματα όπως οι Νορβηγοί

16/04/2020 @ 09:17

Οι ακυρώσεις συναυλιών και περιοδειών λόγω του εκτεταμένου lockdown έχουν βγάλει εντελώς εκτός προγραμματισμού συγκροτήματα όπως οι Mayhem, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν χρέη που δεν μπορούν να καλύψουν.

Οι θρυλικοί Νορβηγοί black metallers επρόκειτο να πραγματοποιήσουν περιοδεία με τους Abbath, Gatecreeper και Idle Hands (The Decibel Magazine Tour) στο διάστημα 13 Μαρτίου έως 10 Απριλίου, η οποία βεβαίως ακυρώθηκε.

Μιλώντας στο Riff Magazine, ο κιθαρίστας τους Teloch περιγράφει την δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται: «Αυτή την στιγμή είμαστε χρεωμένοι κατά 75 χιλιάδες δολάρια. Είχαμε τεράστια ποσότητα από merchandise για την περιοδεία, που προσπαθούμε να δώσουμε μέσω του web store. Ο κόσμος αγοράζει, αλλά και πάλι, υπάρχει πολύ μεγάλο απόθεμα.»

«Δεν είναι το καλύτερο διάστημα για εμάς, πρέπει να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για plan B», δηλώνει ο κιθαρίστας των Mayhem και συνεχίζει:

«Υπάρχει υλικό που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε, όπως για παράδειγμα διασκευές. Ίσως είναι η ώρα, καθώς έχουμε ηχογραφημένο υλικό για ολόκληρο άλμπουμ. Υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές που μπορεί να τσατίσουν κάποιους. Δεν έχουμε συζητήσει πραγματικά γι' αυτό. Είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει άμεσα.»

Το τελευταίο, εξαιρετικό άλμπουμ των Νορβηγών με τίτλο "Daemon" κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ επισκέφθηκαν τελευταία φορά την χώρα μας το 2017, για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  • SHARE
  • TWEET