Οι Mammal Hands επιστρέφουν για μία συναυλία

Το τρίο από το Norwich θα παρουσιάσει υλικό από το σύνολο της δισκογραφίας του

13/06/2023 @ 19:55

20.10.2023
GAGARIN 205
MAMMAL HANDS

Οι Mammal Hands ζωντανά στο Gagarin την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου!

Οι Mammal Hands, ένα από τα εμβληματικά συγκροτήματα της νέας Βρετανικής jazz και minimal μουσικής, θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Στην δεκαετή πορεία του με τα πέντε εντυπωσιακά άλμπουμ, το τρίο από το Norwich έχει παρουσιάσει έναν πρωτότυπο jazz ήχο που αναμιγνύει επιρροές από διάφορα είδη της σύγχρονης μουσικής, όπως η σύγχρονη κλασική δημιουργια, το post-rock, η ambient, η electronica. To αποτέλεσμα στις καλύτερες στιγμές του μπορεί να περιγραφεί ως σαγηνευτικό και αιθέριο, με κυρίαρχη την αίσθηση του ηχητικού μεγαλείου.

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο χαρμάνι και η ενέργεια μεταξύ των τριών έξοχων μουσικών, παίρνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις στις ζωντανές εμφανίσεις τους, όπου δημιουργούν ένα σχεδόν «υπνωτικό» θέαμα που δίκαια τους έχει κατατάξει στις πιο συναρπαστικές μπάντες των πρόσφατων ετών.

Στη συναυλία τους στο Gagarin, οι Mammal Hands θα παρουσιάσουν υλικό από ολόκληρη τη δισκογραφία τους, καθώς και από τον νέο δίσκο τους "Gift From The Trees" που μόλις κυκλοφόρησε.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Καθήμενοι: 36 Ευρώ

Όρθιοι: Phase A - 28 Ευρώ, Phase B - 30 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET