Συνεργασία των Korn με το "World Of Tanks Blitz"

Το διάσημο συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα ειδικό video για το "Finally Free"

16/10/2020 @ 12:10

Οι Korn αναμένονται να συνεργαστούν με το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι "World Of Tanks Blitz" όπως ανακοίνωσε ο όμιλος Wargaming.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία των δύο πλευρών, αποσκοπεί σε ένα event ονόματι "Convergence", με αφορμή το Halloween που θα λάβει χώρα εντός του παιχνιδιού το χρονικό διάστημα μεταξύ 16 και 24 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια του "Convergence", οι παίκτες που ολοκληρώνουν συγκεκριμένες αποστολές θα κερδίζουν κομμάτια από το artwork της μπάντας καθώς και άλλα μοναδικά αντικείμενα.

Στα πλαίσια της έναρξης αυτής της συνεργασίας, οι Korn έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ειδικό video για το κομμάτι "Finally Free", από τον περσινό δίσκο της μπάντας, "The Nothing".

Σε αυτό, ο χαρακτήρας του παιχνιδιού Captain, μετατρέπεται σε οπαδό της μπάντας και επιχειρεί να ταξιδέψει στη συναυλία των Korn που θα διεξαχθεί στην περιοχή "Burning Games", το μέρος όπου ουσιαστικά θα λάβει χώρα το "Convergence".

To "Burning Games" mode, θα βρίσκει τα tanks με σχέδια εμπνευσμένα από το Halloween και τους παίκτες του παιχνιδιού να παλεύουν για επιβίωση.

Ο Jonathan Davis ανέφερε με αφορμή τη συνεργασία:

«Πραγματικά μου αρέσει το "World Of Tanks Blitz". Τιμάει την εποχή που διαδραματίζεται, υπάρχουν πολλά ωραία tanks και δεν ορμάς απλά και αρχίζεις να πυροβολάς. Πιστεύω πως υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του rock και των video games, επειδή αυτά είναι εξίσου έντονα με την rock 'n' roll μουσική. Νιώθω πως πάντοτε πήγαιναν χέρι χέρι».

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Korn

Ακούστε τη διασκευή των Korn στο κλασικό "The Devil Went Down To Georgia"

Νέο video από τους Korn επηρεασμένο από την δυστοπική λογοτεχνία

[Gaming]: Everything not saved will be lost

  • SHARE
  • TWEET